Vierailija

Ajattelin vaan, kun meillä ja monilla tuttavaperheillä kaikki musat on tietokoneella, jossa on sitten soittolistat ja sieltä valitaan. Radiota ei kuunnella kuin autossa ja CD-soitinta ei ole koko talossa, jollei tietsikan asemaa lasketa.

Joskus kaipaan ihan vanhanaikaista mankkaa ja stereoita! Ärsyttää kun aina pitää avata tietokone ja painaa sataa nappulaa kaukosäätimissä, että saa yhden laulun soimaan. Ennenvanhaan oli vaivattomampaa, olkoonkin, että niitä kasetteja oli sitten läjäpäin, CD-levyistä puhumattakaan.

Taidankin repäistä ja ostaa keväällä miehen riemuksi CD-soittimen, jossa on radio!

Kommentit (3)

Ihan yksinkertainen cd-soitin on hankinnassa, kun tyttö (2v.) haluaa kuunnella omassa huoneessaan musiikkia. Tytöllä jo semmonen olikin mutta hajosi. Ja niitä cd-levyjä on todellakin paljon, meillä satoja. Pitäs varmaan siirtyä tietokoneeseen niitten osalta, mutta radiosta en hevillä luovu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä viritinvahvistimessa on kiinni sekä dvd (eli myös cd) -soitin sekä tietokone, jossa kovalevyllä musiikkia. Useimmiten nykyään tulee kuunneltua radiota tai soitettua musaa tietokoneelta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat