Vierailija

Ajankohtaista monilla?Meillä neljävuotias poika menee aika hyvin unirutiinien (pisut, pesut, sadut) sänkyyn, mutta huutelee sitten kaikenlaisia asioita.Mutta on ilmeisesti hoksannut, että tietyt jutut tehoavat äitiin paremmin kuin toiset. Jos huutaa, että maha on kipeä, pelottaa tai isiä ikävä (olemme valitettavasti eronneet), niin enhän voi häntä jättää huomiotta. Mutta minusta alkaa tuntua, että käyttää näitä juttuja hyväkseen. Jos on " jano" , " nälkä" , niin sanon vain, että " nyt nukutaan, nyt on uniaika" . Mutta miten te muut toimitte? Vaikeita juttuja. Pitäisiköhän vain sanoa kaikkeen tuo tylsä " nyt on uniaika" , vai antaa pojan juoksuttaa. *pohdintaa*Kiitos jos joku jaksaa kertoa oman mielipiteensä tähän.Kommentit (6)

Tuli kylläkin melkoisen typerä olo, kun poika pyysi juotavaa ja hokemisen jälkeen, uskoi että on yö ja nukutaan. Sitten piti itsekin odotella niin kauan, että toinen vihdoinkin nukahti - jotta pääsi itse juomaan. Jano oli itselläkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen huoneestalähtöä kehoitat kertomaan, jos joku asia vaivaa.. Onko jano, pissahätä, isiä ikävä tms? Ja sanot sitten, että ei ole syytä huudella enempää, vaan nukkua. Toimisiko? Annat mahdollisuuden jutella, mutta asioiden hyväksikäytöltä viet pohjan pois.

just tota et nyt juodaan, käydään pissalla ja kerrotaan kaikki asiat. Sitten mennään sänkyyn ja nukutaan.

Sanon vaan shh.. jos yrittää alkaa juttelemaan.

Joskus sanon et aamulla sitten:)

Muutama hetki siinä meni et tajus et todella on alettava nukkumaan, eikä auta mikään muu.

Nyt jo pitemmänaikaa mennyt hienosti, saattaa lauleskella ihan hiljaa ja nukahtaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat