Vierailija

Ja tietysti myös jotain hedelmää, mutta lähinnä noiden kermavaahdon ja maitorahkan takia mietityttää.Kiitos jos joku tietää ja jaksaa vastata!

Kommentit (7)

Minä teen niin aina! Joskus saatan leipoa ihan tarkoituksella vain vierasvaraksi kääretorttua ja pakastan kääretortun kokonaisena.Pohja täytyy tietenkin jäähdyttää kunnolla, ennen täytteen levittämistä. Siksi kannattaa korvata osa jauhoista perunajauhoilla, niin kääretorttu ei murene, vaikka sen rullaa kokoon vasta kylmänä.Ja kääretorttu kannattaa tosiaan pakastaa kokonaisena, eikä valmiina annospaloina. Siten se pysyy parhaimman makusena. Sen saa helposti silti leikattua suoraan pakastimesta otettunakin, kun sen verran " huokoista" tavaraa se on.Mun lemppari on marianne-kääretorttu, johon laitetaan just maitorahkaa ja kermavaahtoa ja pussillinen marianne karkkeja murskattuna....AAAH, niiiiiin hyvää :)) Toimii minusta melkein parhaiten niin, että se rahka-kerma-marianne -mömmö on vielä vähän " kohmeessa" syödessä...niin kuin jäätelöä ois:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten saat sen jäätelön hyvin sinne sisälle? Kovin kovana könttinä ei voi laittaa, sulattaa ei voi jne.. Luulis myös, että tursuaa välistä pois tosi helposti. Pitää tietysti nakata heti takaisin pakkaseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat