Vierailija

Haluttaisi kovasti saada vähän lihasmassaa läskin tilalle, ja hankalapa sitä on muuten saada kuin kuntosalilla. Mutta oppiiko niitä laitteita käyttämään, vai onko siellä ihan sormi suussa? Onko henkilökohtainen ohjaus välttämätön aluksi? Ja viitsiikö tällainen hiukan ylipainoinen (bmi 26) ujo tavis mennä sinne vai katsooko muut kuin hullua...

Kommentit (4)

Liityt jäseneksi ja pyydät ohjaajaa tekemään sinulle ohjelma, joka vastaa tarpeitasi. Samalla saat opastusta laitteisiin. Jos menet ihan kylmiltäsi omin päin niihin laitteisiin, niin saattaa kadota into ja lisäksi voit helposti tehdä jotain liikkeitä väärin, mistä on pelkkää haittaa.Jos kroppasi tai joku muu asia ujostuttaa, niin on olemassa kuntosaleja, jotka ovat vain naisille. Liity sellaiseen.

Olen lähes konkari kuntosalikävijä ja voin sanoa, että pahimmat mogani olen tehnyt juuri ennen opastusta.

On tosi tyhmä olo, kun ei tiedä, missä on tarvittavat säätönupit ja miten säätää laite itselle oikein. Saatikaan, että lähtee omin päin sooloilemaan painojen kanssa - en todellakaan suosittele!Saleilla käy oikeasti niin eri kuntoista ja niin eri kokoista porukkaa, että sinne mahtuu jokainen sekaan.

Kannattaa käydä ovella vaikka vain hinnastoa tiedustelemassa, niin saat jo aika hyvän yleiskuvan salista.

Ydinkeskustassa on takuulla paikkoja, jossa käy vain super-bodareita, tai mallin mitoissa olevia teinejä, mutta kyllä tavallisissa lähiöissä käy niitä ihan tavallisia tallustelijoita=)ÄLÄ kuitenkaan mene rupusalille - se ei innosta. Kannattaa mielummin maksaa siitä palvelusta vähän enemmän (ja sehän maksaa nykyään oikeasti...).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinne sekaan vaan!!Pyydä ohjaajaa tekemään sinulle ohjelma ja siinä samalla hän opastaa niiden laitteiden käytön.

Tsemppiä!

Mieluummin lihasta kuin laardia :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat