Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Minulla on ruskea Marimekon klassikko laukku ja jostain siihen on nyt tippunut jotain likaa.. olisiko autosta tms. Koitin pyyhkiä ihan rätillä ja fairylla mutta ei lähtenyt. Pesuohjeissa on käsinpesu, mutta houkuttelisi laittaa koneeseen.. onko kukaan laittanut? Menikö pilalle?

Kommentit (3)

..ja ainakin reilu vuosi sitten käytöstä poistuessaan laukku oli tosiaan aika haalistunut, mutta siinä saattoi olla kyse ihan normaalista käyttöhaalistumastakin, kun kaikenkaikkiaan laukku oli käytössä 8 vuotta. En siis muista, miten kävi pesussa, mutta en kyllä käsin muista tuota pesseeni, eli koneessa sen on ollut pakko käydä (en varmaan tuolloin edes lukenut pesuohjetta, vaan oletin laukun kestävän konepesun :D).Nyt olisi reilun vuoden vanha punainen laukku odottamassa pesua - sai oksennusosuman autossa :S - ja arvon, josko tyrkkäisin koneeseen. Sinänsä pieni haalistuminen ei haittaisi, enkä jaksaisi alkaa käsin pesemään, etenkin kun oksennuksesta on kyse..

Hemsu:

Lainaus:


Varjasin sitten uudelleen mustaksi pesukoneessa Dylonin pesukonevarilla ja on ihan kuin uusi.
Täytyy minunkin sitten testata, josko saisin laukusta vielä edustuskelpoisen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja siita lahti kauheesti varia. Tuli ihan sellaseksi epatasaisen musta-harmaaksi ja naytti vanhalta, kuluneelta ja likaiselta. Varjasin sitten uudelleen mustaksi pesukoneessa Dylonin pesukonevarilla ja on ihan kuin uusi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat