Seuraa 

hei kaikille!!!

en ole aikoihin käynyt sivuilla,joten en tiedä onko kukaan ehtinyt pitää meidän pinoa yllä....

mitäpä kaikille kuuluu??? niin odottajille kuin synyttäneille?

täällä tuhisee jo kohta 3kk poika joka on todella ihana ja helpo tapaus,mitään vaivoja kun ei ole ollut...hymyjä ja vuoropuhelua jo tulee :)

kasvaa vain niin kovaa vauhtia,ei olisi kyllä kiire kun tämä nyt sitten ilmeisesti on viimeinen :(

mitä hannalle kuuluu? hänen toivoisin myöskin siirtyneen tai pian siirtyväksi tälle puolelle!?oikein hyvää kevättä kaikille ja onnea odotukseen odottajille!yöö ja 3 poikaa

Kommentit (3)

kiva kuulla teistä.Eipä mitään uutisia tältä suunnalta ole kerrottavissa. Kolme inssiä ei siis auttanut asiaa ja siihen ne sitten jäi ei enää yritetä sitä neljättä kertaa kesällä niinkuin aluksi meinattiin. Kahteen kiertoon olis vielä clomit jäljellä, mutta nyt pidän kesään asti taukoa ja sitten kesällä syön ne ja sit vain odotetaan syksyä ja IVF.Oon ihan tarkoituksella pysynyt täältäpois, käyn kyllä välillä selailemassa olisko jotain luettavaa, mutta rupes tuntuun siltä et pitää saada jotain muuta ajateltavaa. Eikä se oikein onnistu jos joka viikko olis kahta pinoa yrittänyt pitää pystyssä, eikä tuolla kuume puolella ainakaan ollut kukaan kiinnostunut jatkamaan pinoa joten se sitten on jäänyt.Nyt oonkin aika hyvin saanut ajatuksia muualle kuin vauvaa kun on ollut töissä niin kiirettä ja vähän uusia hommia olen töissä tehnyt, joten ei ole kerennyt vauvaa miettiä. Viime kierto taisi mennä vähän ohi kun melkein unohdin ovistestejä tehdä, vasta kun muistin ensimmäisen tehdä niin oli jo plussa. Mutta ihan hyvä niin et jäi yksi yritys kerta tavallaan väliin. Eikä tullut niin päiviäkään laskettua. Nyt ajattelin et en testaile ovista enkä laske kp niin ie tarvi niin stressata, nyt menossa kp5 joten muutamaan päivän päästä vois ruveta pupuiluputkeenmut ajattelin toaiaan etten edes katso kalenteriin et milloin pitäis seuraavan kerran alkaa, kyllä ne alkaa ilman sitä kalenteriin tuijottelua.Homeopaattisia valmisteita käytän vielä mutta vyöhyketerapiassa en ole nyt käynyt kun se tulee niin kalliiksi ja päätin jättää lugetkin väliin tuon clomitauon ajaksi. On reseptissä sen verran et riittää niille clomikierroille.Et sellaista. Hyvää kevään odotusta kaikille :)

mukava kuulla teistä myös :)

onnea senniinalle odotukseen hurjasti!!!hanna, tuo voi olla ihan hyvä ajatus ettei tuijota kalenteriin kokoaikaa ja tee testejä...sanotaan että pupuilla kannattaa kun tekee mieli jne. jospa se sitten auttaisi kun ei asiaa niin ajattelisi,mutta se tietysti on helpommin sanottu kuin tehty,mutta toivotaan että se sinulla auttaisi :) hurjasti toivon sinulle sitä plussaa viimein...!oikein hyvää kevättä teille ja muillekin.

yöö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä ainakin notkun täällä päivittäin, mutta en kirjoittele niin ahkerasti kuin aikaisemmin. Syynä vuorotteluvapaan jälkeinen töihinpaluu..Maha kasvaa ja viikkojakin kohta 28. Äippäloma alkaa toukokuun puolivälissä.Kuumeilupuolelta pino on vaiennut, mutta toivottavasti jossain vaiheessa heräilee taas henkiin!Hyvää kevättä kaikille clomisteille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat