Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sektiosta on jo kuukausi aikaa ja yhä näyttää kuin raskaana olisi... Liikuntaa ei saa vielä aloittaa kunnolla kun ei ole jälkitarkastustakaan ollut.

Olisiko teillä vinkkejä siihen, miten raskausmahan saisi nopeasti ja tehokkaasti pois?

Kommentit (4)

Mulle tehtiin sektio 24 vuotiaana ja kyllä se pöhö lähti kuukaudessa parissa, sen jälkeen vähän oli löllöä kuukaus pari ja 4kk jälkeen oli litteä vatsa. Olin kuntoillut paljon ennen raskautta ja aloitin sitten rauhallisesti uudestaan, painoa myös pudotin rauhallisesti imettäessä. Nyt vuosi sektiosta ja lihaksia enemmän + painoa 6kg vähemmän! Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Palautuminen oikeasti kestää, ei se hetkessä tapahdu. Ja useimmiten lapsia saaneen naisen vartalo kyllä muuttuu pysyvästä... Keskity nyt vauvaan ja elä normaalisti, vuoden päästä kesällä näyttää jo erilaiselta.Terveisin kolmesti sektioitu

ikävä kyllä se voi olla hyvinkin pitkä projekti. Niinhän raskaudesta yleensäkin sanotaan että kropan toipuminen ottaa yhtä kauan kuin raskauskin kesti. Sektio lienee vielä kropalle raaempi juuri tuon palautumisen suhteen. Yksi tuttuni jolle tehtiin sektio, näytti vielä 7-8 kk synnytyksestä siltä kuin olisi raskaana reilusti yli puolivälin. Vaikka sektio oli hänellä suunniteltu, tämä tapahtui silti. Nyt kun lapsi on jo reilusti yli vuoden ikäinen, hän on palautunut hyvin.Kaikki tuttuni joille on tehty sektioita, ovat saaneet siitä ikuiseksi muistoksi pömppömahan. Mutta hei, jokainen maksaa jonkin hinnan ihanista lapsista joita olemme saaneet. Ota asia huumorilla ja tee pitkäjänteisesti töitä niin etköhän pikku hiljaa palaudu omaksi hoikaksi itseksesi =)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat