Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tulin juuri hammaslääkäristä :(

Minulla on tulehdus juurihoidetun hampaan juuressa.. Eli ihan hampaan perällä. Lääkäri sanoi, että kaksi vaihtoehtoa 1. joko hammas pitää poistaa kokonaan tai 2. kirurginen tulehduksen poisto..

ONkohan se tulehduksen poisto leikkauksella isokin operaatio ja onkohan se kallista? Tehdäänkö tällaisia hoitoja kunnallisella puolella lainkaan. Yksi implattikin tulisi laittaa yhteen hoitovirhehampaaseen... YHYY...

Tässähän menee konkursiin hampaiden takia, kammottavaa muutenkin. Oi kunpa täällä olis joku hammaslääkäri paikalla??

Kommentit (10)

Ainakin ota selvää materiaaleista ja vertaa niitä muiden käyttämiin. Esim hammas itsessään voidaan tehdä muovista tai keraamiikasta. Keraaminen maksaa puolet enemmän kuin muovinene. Toinen juttu on mahdollinen tulehdus, sitähän ei voida sitten tallinnassa hoitaa ja siitä voi tulla iso lisälasku. Kannattaa hakea kaikki mahdollinen tieto ennen kuin otan riskin.

leikkauksellinen tulehduksen poisto on aika yleinen operaatio. Sitä tehdään myös kunnallisella puolella. Se ei ole mitenkään kamalan iso operaatio, joten suosittelen sitä mieluummin kuin poistoa. Hinnasta en osaa sanoa mitään, tietty se jotain maksaa. Mutta implantti on huomattavasti tyyriimpää. Tässä jotain tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Implantti ei ole niin iso operaatio kuin se kuulostaa. Aikaa se kyllä vie ja maksaa yli 2000EUR. Itse juuren teko ei satu mutta paranemis aika on pitkä. Hoida hampaat hyvin. Kannattaa tehdä se hoito koska tuskin se yli 2000EUR maksaa. Luuelen ettei implantteja tehdä julkisella puolella vaan ne tehdään yksityisesti.

Siitä vaan laivaan ja lekurin pakeille takaisin, Helsingissä asun. En ala näitä kiskurihintoja maksamaan ja pelottelua on turha yrittää.8

Implantin ajattelin laitattaa Virossa, maksaa 500 euroa, eli 25% Suomen hinnoista. Siellä on ihan suomalaisiakin hammaslääkäreitä, että täysin samat taidot kuin täällä.

Onhan joillakin rintaimplantantit onnistuneet tallinnassa ihan hyvin. Niin ja tosiaan laivahan menee muutamassa tunnissa tallinnaan. Ota vain selvää juuren materiaalista sekä hampaan niin eiköhän kaikki mene ihan ok.

Eli kallistun siis siihen tulehduksen leikkaukseen..

Ja koitan kunnallisella puolella saada asian hoidettua.

Voi itku voi olla hammas kipee!!!

Ihan hirveetä kärsimystä.. antibiootit aloitettu ja burana 600, mutta voi jumpe mitkä tuskat...

Kiitos hammaslääkäriopiskelijalle joka vastasit!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat