Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis tarkoitan, että liikuntaa harrastan jne. En syö paljon ruokaa tai muuta, mutta suklaata saattaisin syödä loputtomiin!!Onko ketään joka olisi ihan samoilla elintavoilla, mutta jättämällä herkut vaan pois, laihtunut?En jaksais alkaa mitään nälkäkuuria pitämään vaan haluaisin, että se paino tipahtaisi ja pysyisi sillä normaalielämisellä.. Ettei ensin hullua laihdutuskuuria ja sitten lihotaan takas ku pitäis normaalisti syödä!!

Kommentit (3)

Itse laihduin, kun mies vaihtui. Edellinen oli karkin mössöttäjä ja seurana tuli vedettyä samalla tavalla. Toinen taas laittoi tukevaa ruokaa, mutta vain ruoka-aikoina eikä itselläkään vähän ajan jälkeen tehnyt mieli puputtaa turhuuksia. Paino putosi 5-10 kg ja jäi stten tähän uuteen tasapainoon.

Mutta tosiaan jätin KAIKEN sakkaroosin pois, tutkin siis leipien, kastikkeiden, marinadien jne sakkaroosit tosi tarkkaan. Hedelmiä toki söin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sit lisäsin kaikille aterioille vihanneksia tai salaattia eli tsemppasin kasvispuolta. Tän jälkeen hissuksiin pienensin syömiäni määriä - ennen vedin kevyesti kaksi täyttä lautasellista ja nyt riittää mainiosti yksi.Hiljaa hyvä tulee, olen nyt laihtunut 14 kg. Syön joka päivä n 1600-1700 kaloria eli ihan paljon. Ei yhtään tunnu kuurilta vaan tavallista syömistä. Tähän määrään mahtuu herkkujakin. Suklaanhimo hävisi aika nopeasti ja nyt riittää tosi pieni määrä suklaata, muut karkit eivät oikein maistukaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat