Vierailija

Muitsna lapsena lukemani kirjasta sen fiiliksen, pystyn vieläkin näkemään edessäni puutarhan korkeat, villiviinin (?) peittämät aidat....Mutta mitä kirjassa oikeasti tapahtui?

Kommentit (9)

joka keksi asioista kuin asioista positiivisen puolen? Kun kaveri sai erehdyksessä joululahjaksi kainalosavuat, Pollyanna keksi ilon aiheen: " pitää olla onnellinen siitä, ettivät ne tulleet tarpeekseen"Ihania kirjoja molemmat!

Hän on aivan innoissaan kirjasta. Kirjahyllystä kun löytyy tyttökirjoja, ja niin kauan kuin hän niitä kuuntelee, niin minä luen. Edellinen lukemani kirja hänelle oli Pieni talo preerialla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sé tyttö jäi orvoksi Intiassa tms, ja kuljetettiin sieltä Englantiin sukulaistaloon. Ja täällä ihan sattumalta tutustui tuohon sängyssä makaavaan poikaan. Mulle on jääny mieleen se, että näillä kahdella oli alkuun säkenöiviä riitoja.Olikohan just tuo kirja kyseessä?

sairas poika ja terve tyttö, serkuksia, löytävät lukitun portin takaa pojan kuolleen äidin puutarhan, jonka isä on siis lukinnut piiloon, tapahtuu englantilaisessa maalaiskartanossa. Leikkivät puutarhassa ja poika tervehtyy, sillä oli heukot keuhkot tms ei vakavasti sairas mutta pidetty invalidina koska isä huolissaan että poikakin kuolee.

joka on kartanossa työskentelevät piian veli.

Salainen puutarha on nimensä mukaisesti oikea puutarhakirja. Burnett kuvaa hienosti, kuinka kasvit heräävät henkiin ja aloittavat uuden kukoistuksen.Luin lapsena kirjan monta kertaa. Se on lapsuudenkotini kirjahyllyssä. Täytyykin pääsiäisenä tarttua tuohon lastenkirjallisuuden klassikkoon näin aikuisiällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat