Vierailija

Näin eilen kaupassa toodella ruman lapsen. Se oli ihan tajuttoman läski, rumissa vaatteissa ja jotenkin rasvaisen oloinen. Sillä oli selvästi rikkaat vanhemmat, mutta poika oli aivan tajuttoman ruma. Naamastaan se oli ihan apinan näkoinen! Oli pakko ihan kääntyä katsomaan, kun en meinannut uskoa silmiäni.

Kommentit (8)

Valitettavasti näin on.

Kaupassa jos satutaan olemaan samaan aikaan niin en voi muuta ku tuijottaa ja ihmetellä miten ruman lapsen olet saanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo rumuus menee siis vamman piikkiin ja lapsia kävi sääliksi - surullinen kohtalo.Muutama tv-ohjelmakin on tullut nähtyä joissa on jokin vamma/sairaus ja on sen johdosta " ruma" .Yleensä näillä lapsilla on jotakin enemmän kuin ulkoinen kauneus ja se on sydämellisyys ja lämpö vaikeuksistaan huolimatta. Heillä on annettavaan paljon ympäristölleen ja etenkin pinnallisille ihmisille mutta heillä ei liene edellytyksiä sitä vastaanottamaan.Todella rumaksi tekee ihmisen muiden arvostelu ja vähättely sekä halveksunta johtuipa se ulkonäöstä tai jostain muusta.Ap olet todella ruma ihminen.

Tyttölapsi vielä valitettavasti. Toinenkin on tyttö, ja ihan mahdottoman lihava lapsi, jopa naamastaan. Nimi vielä viittaa kaikkeen muuhun kuin rumaa ja lihavaan lapseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat