Vierailija

meiltä 4-henkiseltä perheeltä menisi liki 80¿ (myönnän olen kuin mummo mutta sehän tekee liki 500mk) !!! pelkkiin lippuihin =/.

Eli se siitä huvista pääsiäisen pyhinä.

Kommentit (10)

meitä on 8... liput siis pelkät avaimet tekee jo 200 euroa siihen sitten narunvedot jäätelöt sun muut.. saa varata toisen moisen... ellei jopa enemmän. jos nyt sanotaan että otetaan hömpöttelyyn 300 niin särkkäri reissu maksaa 500 egeä. n. 3000mk.......... + bensat... joopa joo... eli halpaa on suomessa huvittelu. ihan kuin saippuaa vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapset käyvät noissa tollasissa paikoissa tarhan kanssa, he saavat ryhmäalennuksen, enkä itse tarvitse maksaa lipusta. Ja vapaa-aika jää sitten oleskeluun rauhassa kotona. :)

Moneen kivaan paikkaan on jäänyt menemättä juuri lippujen hintojen mahdottomuuden takia. Ja olisi sitä elämässä kiva muutakin tehdä kuin vaan mässätä ruoalla ( joka muuten myös maksaa turhan paljon) seurustella mummojen kanssa tai vääntää jotakin typerää pilipalapeliä.Lapsiperheitä kyykytyetään ja eriarvoistetaan oikein urakalla näköjään tässä yhteiskunnassa.

Sellaiset sirkukset, missä on eläimiä ovat aivan törkeää touhua, been there, seen that... :(Ei tulisi pieneen mieleenikään ikinä mennä mihinkään sirkukseen lasten kanssa. Paitsi siis semmoiseen taitosirkukseen, missä ei ole eläimiä rääkättävänä.Meillä on pääsiäisenä luvassa halvempia huveja: isovanhemmat poikkeavat, herkutellaan, käydään uimassa ja ulkoilemassa, sekä tehdään palapelejä koko perheellä. Meilä on aina joku tällainen harrastus kesken, jota voi tehdä kaikki (kuten palapelit). Ihanaa olla oman rakkaan perheen kanssa, ei aina tarvitse mennä johonkin " viihtymään" ja maksamaan itseään kipeäksi.

sirkus finlandian sivuihin miten paljon heillä on työntekijöitä ja elämiä. Jostain niidenkin on se palkka otettava!! Että mieti sitä!

Sitten on autojen (monta!!) kulut, asuntovaunut, kaikkien ylläpito maksaa maltaita!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat