Vierailija

Meidän omalääkäri määrää aina kotihoitoa koko antibioottikuurin (esim. korvatulehdukseen saatu) ajaksi. Lapsen kunto ja vointi näyttäisi olevan aivan hyvä, mutta kotona (ja poissa töistä) täytyisi olla vielä 4 päivää.Onko tämä yleinen käytäntö?Kommentit (9)

Ja päivähoidossa eivät anna särkylääkkeitä ja hoida puolikuntoisia lapsia. vaikka korvatulehdus ei tartu, niin flunssa voi tarttua.

En veisi omaani päivähoitoon. Mitä se työnantajalle kuuluu, jos lääkäriltä saa lapsen hoitoa varten todistuslapun?Edellisen kerran lääkärin määrätessä kotihoitoa en kyseenalaistanut sitä. Lapsellamme oli pitkittynyttä flunssaa ja sitten päälle korvatulehdus, joten ymmärsin lääkärin ajattelevan niin, että lepo kotona ja kunnollinen tervehtyminen olisi hyväksi.Mutta tällä kertaa lapsi on ollut täysin terve ja kuumeton jo useamman päivän (heti antibioottikuurin alkamisen jälkeen) ja itse kyllä veisin jo päiväkotiin.Lääkäri käytti paljon aikaa kirjottaessaan todistusta, johon merkkasi erikseen lapsen sairastamisajan ja vanhemman työkyvyttömyysajan (välissä oli vkl), joten tämä määräys kotihoidosta ei edes ollut mikään ohimennen heitetty ehdotus.Onneksi on joustava työ ja työaika ja työnantaja..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsen voi antaa mennä eskariin, sanoin lääkäri viime kuurista. Ulkoilu oman voinnin mukaan.Kontrolli kuukauden päästä. Ikävää on, että poika ei kuule kovin hyvin toisella korvalla :-( Poissa oli koulusta kyllä silloin kun oli flunssa, kuumetta ja kipua.Jos ja kun voi osallistua normaaliin päivärutiiniin, eikä tarttumisvaara ole, miksi pitäisi olla pois?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat