Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Opiskelin lähihoitajan opintoja oppisopimuksella vuoden verran. Muutimme paikkakuntaa ja jäin äitiyslomalle, joten työpaikkakin jäi. Nyt pitäisi jatkaa opiskeluja, mutta mitä tukea saisin?En haluaisi enää oppisopimukseen, koska oli liian rankkaa opiskella ja käydä työssä yhtäaikaa, kun opinnot olivat iltaisin. Voinko saada jotain työttömyyspäivärahaa? Kun yksi tuttu sanoi, että opiskelee työkkärin rahoilla? Kiitos!

Kommentit (2)

Pitääkö olla työttömänä pitkäänki, että pääsee sellaiselle kurssille ja pääseekö kesken opintojen, kun osa on jo suoritettuna?

Oppisopimuksesta:Meillä oli 2 iltana viikossa opintoja 16.30-20.15Ja tämä työpäivän päälle. Muutaman kuukauden kesti aina tällainen jakso ja sitten oli pari viikkoa väli ennenkuin seuraava alkoi. Minusta ainakin pienten lasten äidille riittää normaali työpäivä tai täysipäiväiset opinnot. Lähiopetuksen lisäksi tietysti tuli paljon ja laajoja etätehtäviä joita sitten tein iltasin kun en ollut koulussa. Ihan liian rankkaa, joten siihen en ala, enkä tiedä miksi se olisi paras vaihtoehto.

Mietin siis muita vaihtoehtoja rahalliselle tuelle.

ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat