Vierailija

pikkuhiljaa?

Kommentit (13)

Helpommat ensin, ja vaikeampia aina silloin kun on sopiva rako.

Pahimpia parvekelaseja en edes viitsi ennenkuin pääsiäisen jälkeen, tod. näk. joutuu pesemään uusiksi muuten, jos tulee vielä paha räntäsade.

Näin kävi viime vuonna. Ja ei olla muutenkaan pääsiäistä kotona, joten se ja sama ovatko likaisena pääsiäisenäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänä vuonna pikkuhiljaa. Viime viikolla pesin keittiöstä ja vaihdoin samalla verhot. Nyt odottelen että tilaamani verhot tulee olkkariin j amakkariin niin pesen sitten ikkunat vasta sieltä. Lapsen huoneesta kunhan " kerkeän" . Rv. on 35 joten kerralla en jaksa kovin montaa ikkunaa kurkotella. Mutta tarkoitus siis enne vauva syntymää saada ikkunat pesdyksi. Onneksi niitä ei montaa ole:).

Käyn huoneen kerrallaan läpi samalla eli pyyhin ja järjestelen vaatekaapit, lelulaatikot yms. Keittiöstä kuivamuonakaapit, kattilakaapit ym. pyyhin puhtaaksi ja järjestelen jne. Samalla pesen ikkunat.Vielä on jäljellä tää työhuone. Oli tarkoitus ottaa tänään, mutta oli niin kiireinen päivä että jäi huomiselle.

Eli odotellaan.Kaksi kertaa vuodessa on ollu tapana pestä mutta nyt asutaan rintamamiestalossa jossa ikkunat on alkuperäset (=painavat ja tarttee nostaa sisälle pestäviksi) ja hommaan tarttetaan mies niin pelkään että menee vaan kevät hommaksi.. :(Pesen kerralla kaikki jos vaan aikaa riittää mutta kaksi taaperoa vaatii niin nopeita käänteitä että hommat loppuu monesti kesken.. !Ehdottomasti ihaninta on viedä lapset hoitoon ja pestä rauhassa ikkunat. Käyn kaappeja läpi aina ohimennen niin pesen ainoastaan ikkunat, en lisää hommaan muuta puuhaa. No joskus kerrostalossa kun ikkunoita oli 10 tavallista niin saattoi tehä täys siivouksen ohimennen.Sisäikkunat pesen aina sillon tällön sormenjäljistä erikseen.

Se voi tapahtua vaikka huomena tai sitten joskus kuukauden päästä. Patistaa ei auta, muuten joudun tekemään työn itse. Vuosien koulutus alkaa pikkuhiljaa tuottaa hedelmää... ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat