Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jos esim pesettää matot ja tv ynnä muut laitteet puhdistuttaa amattilaisella, tuleehan sille hintaa.

Kommentit (27)

kun perusterveet lapset alkoivat sairastelemaan jatkuvasti muuton jälkeen.Homeasunnosta poismuuton jälkeen pystyimme jättämään lasten lääkityksen pikkuhiljaa pois ja lapset ovat nykyisin oireettomia :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Homesiivouksessa kaikki pinnat pitää järjestelmällisesti pyyhkiä desinfioivalla aineella ja imurissakin pitää olla hepa-suodatin.T: siivousteknikko

toisekseen otsonoinnista ollaan nykyään kahta mieltä, uusimpien tutkimusten mukaan otsonoinnin seurauksena voi muodostomia vaarallisia yhdistelmiä.Asumisterveysliiton sivuilta ja neuvontapuhelimesta saa asiantuntevaa ja ystävällistä tietoa.Meillä ei vakuutus korvannut putsausta, ja on muuten ihan h***tin kova homma. Viherkasvit, patjat heitimme suosiolla roskiin, kaikki tekstiilit pesimme ja tuuletimme. Kirjat, paperit huonekalut, kaikki pyyhittiin yksitellen. Huoh. Toivottavasti ei koskaan enää sitä rumbaa. Mutta onpahan lapset nyt terveitä ja oireettomia.

lattia lahonnut. Huomattiin monen vuoden kuluttua vasta. Purettiin ja kaikki lahoa. Vessan seinät ovat vieläkin homeessa. Lattia korjattiin ja homeet poistettiin. Ei meitä mitenkään neuvottu kämppäämme homepuhdistamaan. Vakuutusyhtiö maksoi vain lattian korjauksen. (Putkivahinko.)

Meillä oli maakosteutta ja jouduttiin muuttamaan pois. Meille sanottiin, että vain lasi, puu, posliini ja metalli tavarat saa ottaa mukaan ja nekin on pestävä kloritilla. Muovitavarat, patjat, tyynyt, peitot jne. piti heittää pois. Mikään ei korvannut :(

Mutta mitään mittauksia en tee, koska tieto lisää tuskaa. mihinkään en aio muuttaa, enkä voikaan, ja opiskelijana ei remonttiin rahaa olisi vaikka sieniä kasvaisi lattiasta. Vuoden päästä sitten mitataan ja rempataan jos saan töitä.

ilman mitään tavaroiden putsaamisia!!! Tästäköhän syystä oireilu jatkuu ja jatkuu vaikka asuttu uudessa paikassa jo useamman kuukauden? Meillä hometalo korjattiin kyllä, mutta ei enää haluttu asua siellä :/

Tampereella soitin terveystarkastajalle kun löytyi rivarin pohjakerroksesta nurkista kosteutta ja tunkkainen haju.

Ei kiinnostantu terveystarkastajaa tulla mittaamaan mitään kun kuuli että taloyhtiö on asiaan paneutunut (tilannut kosteustutkimukse).

Sisäilmanittauksesta sanoi että epäluotettavaa.

Oli sitä mieltä että mitään mittauksia ei tarvita kun kerran kosteus on löydetty. Korkeintaan jälkikäteen rempan jälkeen sitten voi tehdä.Varsin epämääräistä tää on kun toisaalta sanotaan että pitää tilanne kartoittaa. Nythän virallisesti ei hometta ole todettu ollenkaan vaan tunkkainen haju ja kosteus.

Ja kun kuulee noita juttuja miten herkästi oireillaan sitten kun herkistynyt niin ihmetyttää miten kukaan voi tietää miten laaja rempan pitää olla.Tiukkuutta löytyy pykälistä mutta viranomaiset ei tunnu välittävän. Eli ihan omilleen tässä jätetään vaikka verorahoilla maksetaan nuo virkailijat.

Homesaneeraus.fi

Vakuutus ei yleensä korvaa ellei sitten johdu vesivahingosta.. tässäkin yleensä asiakkaalla jää velvollisuudeksi näyttää toteen että asunnossa on mikrobeja

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat