Vierailija

Onko kukaan muu törmännyt tuohon Finishin kampanjaan, jossa astianpesuainepaketin ostajalle luvattiin ilmainen kauneushoito? Laitoin

oman 'tilaukseni' vetämään jo vuosi sitten ja olivat jopa maaliskuussa puhelimitse yhteydessä kysellen sopivia päivämääriä jolloin hoidon voisi järjestää, mutta sen jälkeen asiasta ei ole kuulunut yhtikäs mitään. Melkoinen vedätyksen maku tuntuu koko hommassa olevan, koska ne muutamat tutut jotka tiedän kampanjaan osallistuneen eivät ole mitään hoitoa koskaan saaneet?Onko muilla kokemuksia? Itse ajattelin jättää kantelun kuluttaja-asiamiehelle, ihan jo periaatteestakin, kun telkkarissa asti noita mainostivat ja sitten eivät täytäkkään lupauksiaan. Taidanpa vaihtaa astianpesuainemerkkiäkin samalla.

Kommentit (2)

on sama homma. Vuosi sitten laitoin ja soittivat mikä päivä sopis ja sitten ei itään.Laitoin postia niille ja ilmoittivat, että suuren kysynnän vuoksi eivät ole ehtineet käsitellä, mutta ottavat yhteyttä viikon sisään, mutta ei vieläkään ole kuulunut mitään. Huijausta koko homma.

Minulle tarjottiin viime viikolla kauneushoitoa...lähes puoli ilmaiseksi. Saisin hoidosta 6 euron alennuksen. Valitsemani hoito maksaisi siis vain 19 euroa. Siis puoli ilmaisiksi.... Argh... ottaa päähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat