Vierailija

Kommentit (8)

Kaunis ja viihtyisä, monipuolinen kaupunki. Palvelut toimivat lapsiperheen kannalta mielestäni kiitettävästi. Suosittelen etu-Puijonlaaksoa tai Rypysuota, ovat lähellä keskustaa, yliopistoa, sairaalaa ja perhemarkettia ;-) Puijon uloilualue on käytännössä vieressä.

Itse voisin myös suositella Puijonlaaksoa, samoten kuin Niiralaa (Valkeisenlampi lähellä leikkipuistoineen ja kauniine maisemineen). Myöskään Päiväranta ja Neulamäki eivät olisi mielestäni poissuljettuja, mutta noilla alueilla kannattaa vältellä kaupungin vuokra-asuntojen läheisyyttä. Linnanpelto ja Männistö lienevät myös suositeltavia. Lähimpänä näistä keskustaa on Niirala, ja kauimpana Päiväranta. Eikä toki kannata poissulkea sitä Vuorela-Toivala-aluettakaan, vaikka Siilinjärven puolella ovatkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksi mitä kannattaisi myös harkita on Siilinjärvi. On siis Kuopion pohjoispuolella oleva kunta, ja tunnettu toimivasta terveydenhuollostaan ja muistakin toimivista palveluistaan. Jos Kuopion läheisyys on tärkeää, Vuorela ja Toivala ovat vähän lähempänä Kuopiota (noin 10 minuutin ajomatka).

Voisin yrittää vastata, jos haluat tietää jostakin erityisestä alueesta jotakin?

Itse asumme Petosella ja kyllä ollaan ihan tyytyväisiä, vaikka kunta ei satsaa lapsiperheisiin ollenkaan (päinvastoin).

-Kuopiolainen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat