Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Joku aiemmin päivällä valitti taloyhtiöntalkoista. Kertokaapa millaiset talkoot pitäisi olla, että lähtisitte niihin mielellänne. Ihan mitä tahansa saa esittää. (Vaikka sitä, ettei tehdä mitään vaan syödään makkaraa.)

Kommentit (8)

Ehkä jotkut taloyhtiön talkoot on täynnä vierasta porukkaa.

Mieluiten menisin kaveripiirin rakennus-tai remontointitalkoisiin. Siellä sais olla ihan ruokapalkka.

taloyhtiöiden talkoot voivat olla kivoja, mutta niissä on vähän se meininki, että ruokaa ja juomaa on mutta haukkana kytätään oletko ansainnut ne..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päälle kunnon kestitykset, vaikka ihan kunnon sisäfilettä ja salaattia, makkara ja limsa, kalja, siideri myös kelpaa itselleni, mut ei ehkä eka talkoisiin houkuttele..Lapset mukaan, lapsenvahti paikalla illaksi jatkojen ajaksi luvattu kaikille tms.Ihmiset valittavat aina, että kaupungissa naapurit eivät tunne toisiaan. Talkoot olisivat helppo syy saada ihmiset yhteen ja ehkä tulisi jotain tarpeellista tehtyäkin. Joten jos aiomme saada ihmiset pihalle, pitää järjestää viikonloppuna, toivottavasti hyvällä säällä ja paljon ruokaa. Entä muuta?Miten ihmiset houkuttelisi mukaan? Kun monet talkookammoiset eivät uskalla edes nenäänsä ovesta pistää ulos, jos kuulevat sanan talkoot.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat