Vierailija

Elikkäs nyt viikkoja 37 tilanne se et kaulaa jäljellä 3cm pehmeä mutta kiinni.Kuinka nopeeta se tuosta alkaa aukeamaan siihen pisteeseen et vois synnytys alkaa.

Supistuksia ei oo ollu kun ihan vramaan 5iltana sellasia kipeitä muuten on ollu vaan menkkakipua ala mahassa.Pitää vissiin alata siivoamaan ja lenkkeileen rajusti vai auttaako???Olis vaan niin kiva ettei hirvee yli menisi vai käykö tässä nyt just niin????

Kommentit (4)

Minä olin neljättä odottaessa viikolla 38 jo 4cm auki ja kanavaa ei ollut enää ollenkaan, mutta silti ei tapahtunut mitään ja lopulta käynnisteltiin 39.1, kun oli 3 syöksysynnytystä takana. Vaikka syntyikin nopeasti (kesto 1t45min), niin oli suht pieni kokoinen ja voi olla että olisi hyvinkin pysytellyt vielä pari kolme viikkoa sisällä. Eipä niistä tosiaan tiedä kuinka käy.

Kuule ei sulle kukaan ammatti-ihminenkään pysty ennustamaan tai lupaamaan, millon synnytys käynnistyy. Synnytys käynnistyy, kun on käynnistyäkseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tuosta pysty mitään päättelemään. Se syntyy, kun syntymän aika on. Voithan yrittää edesauttaa siivouksella, tms., mutta ei siitä mainittavaa hyötyä.

Tuskin syntyy kovin ennen laskettua aikaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Synnytyksen käynnistäjää kun ei tiedetä. Voi käydä niin, että menee yli la:n ja joudutaan käynnistään tai sitten voi vaikka yhtäkkiä alkaa synnytys ja sinulla on huomenna vauva sylissä. Ei sitä koskaan tiedä :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat