Vierailija

Kuinka 7 kk ikäsen kanssa lentomatkat onnistuvat? Miten suojataan vauvan korvia? Kaikki matkan sujumiseen liittyvät vinkit otetaan kiitollisina vastaan!

Kommentit (3)

olisin imettänyt laskunkin aikana, mutta jäi väliin, kun ei vauvalla tuntunut olevan mitään hätää. Lento oli lyhyehkö, kolmisen tuntia. Vaihtelimme isin kanssa vauvaa sylistä toiseen. Yhden " toimintatuokion" sai ruokailusta, lentoemännät lämmittivät vauvalle purkkiruoan. Muuten lauleskeltiin, loruiltiin, köröteltiin ja katseltiin kanssamatkustajia.

kuopus oli 4 kk kun oli ensi kerran lentokoneessa, 6 tunnin lento. Imetin noustessa ja koneen laskiessa. Silloin saimme babybasketin ja se helpotti, kun sai vauvan laskettua johonkin esim. kun itse ruokaili.Esikoisen kanssa lensimme kerran 4 h lentomatkan, hän nukahti koneen nousussa ja melkein koko matkan. Takaisin tullessa sama juttu. Sitten jouduimme menemään lääkäriin lapsen kanssa ihan muun asian takia. Paljastui, että molemmissa korvissa oli korvatulehdus, ollut jo jonkin aikaa. Eli ei ne lentomatkat aina korvissa tunnu, ei vaikkai olisi korvatulehdus.Pari vuotias on sitten jo haastavampi matkalainen, kun ei viel ymmärrä miksi pitää istua monta tuntia paikallaan. Ei muuta kuin jotain tekemistä ja naposteltavaa mukaan.Ei niitä korvia tarvitse erityisemmin suojata. Jos muuten nuhainen/tukkoinen lapsi, voit laittaa nenän limakalvoa supistavia tippoja ennen lentoa. Jos kuitenkin pelkäät että lapsen korviin sattuu, anna parasetamolia tunti ennen lentoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat