Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hilloa voisin pikkusatsin keitellä, mutta mitään sen isompitöistä en rupea vääntämään. Mites kauan tollanen puolukkahillo säilyy enivei? Mihin kaikkeen siis voi käyttää puolukkaa? Kerro niin autat :)

Kommentit (4)

Puolukkaa vaan kiehumaan noin litra veteen, riittää 2dl puolukkaa. Ja sitten lisäät tummia mannasuurimoita, ja sokeria maun mukaan. Mannasuurimopussista löytyy tarkempi ohje!! Lopuksi vatkaat jäähtyneen puuron sähkövatkaimella kuohkeaksi, niin kyllä maistuu kylmän maidon kera. Nam!



Leivo myös puolukkapiiras!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Hilloa voisin pikkusatsin keitellä, mutta mitään sen isompitöistä en rupea vääntämään. Mites kauan tollanen puolukkahillo säilyy enivei? Mihin kaikkeen siis voi käyttää puolukkaa? Kerro niin autat :)




Näin puolukka säilyy ilman pakastintakin.



Puolukasta tulee hyvää mehua. Siitä mehusta voi sitten tehdä vispipuuroa ja ruismarjapuuroa. Marjoista saa piirakkaa, ihan joko pullatakinapohjalle sellaisenaan tai sitten mammanmarjapiirakkaa eli murotaikinapohjalle kermaviiliä ja puolukkaa.



Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat