Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vauva 04/06 nukkuu vuoteessaan, isi on töissä ja mammalla on lämpöä... Viikon verran on viluttanut ja on tullut tiuskittua isille, rinnat ei oo arat, mutta alamahaa juilii/turvottaa. Tuo juiliminen voi yhtä hyvin tarkottaa menkkojen alkamista, mutta ei kai lämmön pitäis siitä nousta. Normaali lämpö vaihtelee välillä 36-36,5 ja nyt mittari näyttää 36,8.Mulla on ollut kahdet menkat imetyksen lopettamisen jälkeen, ekat oli tammikuussa ja 35 päivän jälkeen toiset 1.3. Ennen raskautta kierron pituus oli 30-32 pv ja ovistestejä en ole koskaan hoksannut tehdä. Ekan raskauden kanssa piti puuhastella kokonaisen vuoden ennenkuin tärppäsi ja nyt hämmästyttää, että voisinko olla raskaana jo toisesta kierrosta???Ovulaation ajasta ei siis ole mitään käsitystä, kun kierto ei ole normalisoitunut, mutta tuossa kp 20 tienoilla on kyllä lakanoissa temmelletty =)WC:n kaapissa on kyllä yksi testi, mutta en millään malttais vielä " tuhlata" ja pettyä...

Kommentit (3)

tee testi ihmeessä jos on 2 kk:tta myöhäs.

laita sitten mikä oli tulos.

itselläni pitäs menkat alkaa ens viikon maanantaina ja perjantaina meinasin testin tehä.kun viimeeks rupesin oottaa ni raskaustesti näytti positiivista kun oli 21/24 päivästä.

mutta jokaisellahan tuo elimistö toimii eri tavalla joten kannattaa kuitenkin testata.

Tauon jälkeen täällä ovispuolella kummastellaan ja tuli tämä oma viesti vastaan ja sydäntä helpottaakseni kerron miten kävi.Tein testin pari päivää myöhemmin ja plussaa näytti. Raskausoireet päällä ja maha kasvoi hienosti, kunnes koitti ensimmäinen neuvolakäynti. Kätilön mukaan kohtu oikean kokoinen ja sydänäänetkin " melkein" löytyivät. Menin kuitenkin toiseen neuvolaan ultrattavaksi, kun ei aivan niitä ääniä kuulunut. Sieltä tulikin lähete sairaalan ultraan, kun on niin " hankala" kohtu myooman ja kaksiosaisuuden takia, ettei tahdo oikein nähdä kunnolla. Siinä vaiheessa jo tiesin, että kaikki ei ole hyvin, koska edellinen raskaus näkyi niin hienosti jo samoilla viikoilla samasta " oudosta" kohdusta.KOva totuus oli sitten sellainen, että alkio oli menehtynyt jo rv 5, eli olin kantanut neljä viikkoa kuollutta pikkuriikkistä alkiota. Jouduin siis lääkkeelliseen keskeytykseen sairaalaan ja nyt odottelen ensimmäistä punaista tätiä paikalle ja olen tuntevinani oviskipuja. Kaiken huipuksi en saisi yrittää uutta raskautta ennen ekoja menkkoja eikä edes ennen sen myooman tilanteen tarkistustaHarmittaa tämä odotus, kun kello käypi tikitaki!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat