Vierailija

Mistä saa tietää paljonko lapsia saa olla yhtä aikuista kohden? Yli 3v. lapsia.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valitettavasti lakiin jätettiin kohta, joka mahdollistaa TILAPÄISEN poikkeamisen hyvästä syystä, ja tätä porsaanreikää kunnat sitten käyttävät säästötalkoissaan hyväkseen :( Käytännössä siis monessa ryhmässä todellakin on yli 20 lasta ja valtaosan ajasta vain 2 aikuista, aamuisin ja iltaisin saattaa olla jopa vain yksi hoitaja eikä sijaisiakaan aina palkata.Nouskaa vanhemmat barrikaadeille ja vaatikaa riittävästi aikuisia, se on lainhengen mukaistakin ja lastenne oikeus!

Olen itsekin päiväkodissa töissä eikä todellakaan riitä että päivän aikana on sen verran työntekijöitä! Jos paikalla on 8 lasta, pitäisi työntekijöitäkin olla kaksi. Jos lapsia on esim 16, työntekijöitä sitten kolme. Aamusta työntekijöitä pitäisi tulla töihin niin että on tarpeeksi kun lapsiakin tulee ja iltapäivästä pitäisi työntekijöitä olla riittävästi kunnes lapset lähtee.

Minä kyllä uskon teitä, mutta ystäväni ei. Haluan väitteelleni jotain muutakin kuin " aaveella sanottiin" -argumenttia.Ystäväni aloitti päiväkodissa työt ja väittää olevansa kahden koko päivän LTO:n kanssa ja ryhmässä on 25 yli 3v. lasta.

Väittää, että " näin on joka paikassa" ja " tuskin on laitonta" .

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat