Vierailija

Katsotaan, mihin päädytään.Voisin vaikka aloittaa...Eeva laski kirjeen kädestään ja katsoi kauhistuneena Penttiä.

- Mitä, mitä tämä tämmöinen on? hän sai vaivoin sanottua.

Näytti siltä, että Eeva olisi halunnut nousta ja repiä kirjeen riekaleiksi, mutta viime hetkellä hän sai hillittyä itsensä, ja jäi istumaan nojatuoliin.

Pentti seisoi olohuoneen ovella. Hän oli kääntyneenä sivuttain niin, ettei pystynyt näkemään Eevan kasvoja. Ei hän olisi niitä nyt voinutkaan katsoa, ei nyt. Pentti oli ollut jo menossa pois, mutta nyt hän oli kivettynyt siihen, kuin kiinni oven karmeihin. Hän seisoi hiljaa, liikkumatta. Huoneessa kuului vain seinäkellon hiljainen raksutus. Eeva nousi tuoliltaan ja veti piirongin laatikon hitaasti auki. Huhtikuun arka valo ulottui pitkälle olohuoneen lattialle.Kuka jatkaa?

Kommentit (5)

Joskus kauan sitten Eeva oli sen piilottanut laatikkoon.

Omaksi turvakseen, niin hän ainakin oli uskotellut itselleen.

Toisinaan kun Pentti oli ollut pitkiä aikoja poissa kotona, Eeva oli etsinyt aseen piirongin kätköistä, hellinyt sitä käsissään ja miettinyt, miltä tuntuisi käyttää sitä. Mutta se kaikki oli jäänyt ajatukseksi. Oli tullut toisia päiviä, Pentti oli palannut ja kaikki oli ollut jälleen kuten ennenkin.Mutta nyt, tänään. Tänään Eeva sen tekisi. Käsi piteli jo mustaa, kiiltävää esinettä lujassa otteessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sulki silmänsä, mutta vauvan kasvot seurasivat häntä. Vauva nauroi, jokelteli. Se konttasi lähelle Eevaa, tarrasi molemmilla käsillään Eevan hiuksiin, tarrasi ja nauroi. Kauheaa vauvan nauruaan!

Eeva penkoi hermostuneena piirongin laatikkoa. Papereiden alla, tämän paperikasan alla. Vauvan nauru vain yltyi. Viimein Eeva löysi etsimänsä. Käsi tavoitti papereiden alta sileän ja kovan pinnan.

hän katseli sitä, kyynel valui silmästä ja hän kuiskasi " miksi" , olisiko ollut helpompaa jos hän olisi tiennyt aikaisemmin - ei hän osannut sanoa. Mutta nyt, ja näin - kirje tuntemattomalta naiselta missä koko iljettävä story mitä oli tapahtunut 1,5v sitten - ja samana pvnä kun Eeva meinasi oma salaisuutensa kertoa....ajatukset pyörivät päässä, ei ollut logiikkaa niissä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat