Seuraa 

Endo? Selittämätön? Vauriot munajohtimessa? Joku muu, mikä?

Lähinnä kiinnostaa kuinka selittämättömät ovat onnistuneet...

Kommentit (4)

Meillä ei löytynyt kunnon syytä. Miehen puolella kaikki kunnossa, minulla ei endoa, ei tukoksia jne. Kierto hieman heitteli ja ovulaatio epäsäännöllinen, myös hormoneissa pientä häikkää. 4 ovulaation induktiota, joissa kahdessa päästiin inseminaatioon, ei tulosta. 1. IVF:n tuoresiirrosta tärppi; mitään ei jäänyt pakkaseen. Hoitoja yhteensä 9 kk, yritystä 2 vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli takana 4½ vuotta lapsettomuutta. Ensin ei löytynyt edes laparoskopiassa mitään järkevää syytä, mutta sitten väestöliitto keksi tuon endon. Se selittääkin kaikki meidän oireet ja kivut.

Nyt onnellisesti IVF:llä esikoista odotellaan lokakuuksi.

Raskauduin onnellisesti 1,5 vuoden hoitojen jälkeen ja saimme vuoden 2006 lopulla kaksoset: tytön ja pojan :)Syytä lapsettomuuteen ei löytynyt, sperma oli priimaa, munanjohtimet aivan auki, ovuloin säännöllisesti, kohdun limakalvot hyvät jne jne.Ensin tehtiin 4 inseminaatiota luonnolliseen kiertoon -- niistä ei tulosta. Sitten tehtiin ivf-hoito josta 9 alkiota joista 5 siirtokelpoista. Niistä tehtiin heti yksi yhden alkion tuoresiirto, sitten kahden pakastetun alkion siirto ja lopuksi viimeisten kahden pakastetun alkion siirto. Viimeiset alkiot sitten lähtivät kasvamaan masussa! Oli jo epätoivoista ja henkisesti olimme varautumassa toiseen ivf-hoitokierrokseen, mutta ne viimeiset ja " huonoimmat" pakastetut alkiot sitten yllättäen tärppäsivät molemmat.Ollaan aivan todella onnellisia näistä lapsistamme. Paljon onnea ja jaksamista hoitoihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat