Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Miten toimitte, jos myytte netin kautta tavaraa kauemmas? Posti vai Matkahuolto? Miten voi varmistua, että saa rahansa. Siis maksu tietysti etukäteen, mutta miten vastaanottaja voi olla varma, että saa mitä ostaa. Tuntuu pöljältä, mutta en tiiä...

Kommentit (3)

Laitoin edulliset hinnat, pk:t olisivat olleet suurimmassa osassa suuremmat kuin tuotteen hinta. Postissa yleensä toimitan melkein kaikki, rattaat ja vaunut olen laittanut matkahuollon kautta. Kannattaa ilmoitukseen laittaa oma nimi ja puhelinnumero niin ostaja voi varmistaa esim. Finderista että olet oikeasti olemassa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vain myynyt vaatetta. Aina postin kautta koska en ole selvittänyt matkahuollon systeemejä. Olen aina pyytänyt maksun postikuluineen tilille etukäteen ja kun raha on näkynyt tilillä postittanut tuotteen ostajalle. Ei kai ostaja voikaan koskaan olla varma onko myyjä huijari vai aito. Tietysti se että tietää myyjän osoitteen ynnä muuta helpottaa.

Aina on riski että joutuu huijatuksi netistä ostaessaan, mutta uskoakseni se on kuitenkin harvinaista. Poliisikaan ei juuri selvittele mitään " nappikauppaa" vaan huijarin täytyy huijata myyvänsä todella arvokasta tavaraa ennenkuin huijattu voi kuvitella saavansa jotain hyvitystä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat