Vierailija

...On jo uunissa, mutta kauanko sen kypsentymiseen menee aikaa??



Kertokaa, ekspertit!

Kommentit (5)

Oikeat kokit uskaltaa käyttää mittareita, eikä leiki näppituntumalla!





Vierailija:

Lainaus:


Enkä pidä harmaasta lihasta mitä tolla sun taktiikalla tulee!



Terveisin, kakkonen joka on kokki ammatiltaan =)




ette osta paistolämpömittaria. Muutenkin liian kuumaa uunia ehdotatte, väri pannussa ja sen jälkeen 120 asteiseen uuniin. Ja sen mittarin kanssa. Kun mittari näyttää 60 astetta, paisti ulos, kääri se leivinpaperiin, folioon ja lopuksi pyyhkeeseen. Vartin päästä saa viipaloida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ap lla on paistilämpömittari, törröttää kimpaleesta, sitä tiirailee..



Vasta opettelee näitä lihanteon salaisuuksia. Hiljaa hyvää tulee, ja kokemuksen kanssa (: nuuuuuuh!

Itse paistan näin:



Otan pintaan värin pannulla, samalla rouhin pälle pippuria ja suolaa.



Laitan uunivuokaan ja lämpöä uuniin aluksi 200 astetta. Noin vartin päästä lasken lämmön 150 ja annan olla vielä noin tunnin. Näin saa hyvän ja mehukkaan rosé paistin.



Tosin en ikinä ole paistanut noin pientä, eli varmaan noin 45 minuuttia riittää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat