Seuraa 

Hei!Ihastuin Superfit:n kenkiin Lemonkids-nettikaupan sivuilla. Olen kuullut sen merkkisistä kengistä paljon hyvää palautetta ja nyt haluaisin meidän lapsille sellaiset kengät ensi talveksi.Osaisiko joku sanoa onko Superfit:t lämpimämmät kuin Vikingin vastaavanlaiset kengät? Tai vaikka Ecco kengät?Mitkä kaupat tätä merkkiä myy?Onko Lemonkids-nettikaupassa suht samat hinnat kuin kaupoissa vai onko kallimpi? Saiko muista nettikaupoista?

Kommentit (4)

Pompii myy superfitin kenkiä.

Jos et pääse paikalle katsomaan niin postittavat myös postiennakolla.

Itse kyselin kenkiä sieltä s-postilla ja hyvin kertovat mitä on jo saapunut liikkeeseen ja mitä on vielä tulossa. Suosittelen.

www.pompii.fiBrandosissa on joitakin superfitin kenkiä.

www.brandos.fiMeillä ei ole ollut talvella superfitin kenkiä joten en osaa kysymyksiin vastata.

Kevät/syksy kenkinä ainakin ovat hyvät ja sopivat hyvin meidän tytön jalkaan.

Alesta varmasti ostan talvikengätkin meille jos en jo aikaisemminkin. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

myy pk-seudulla aika moni k-kenkä, stockmann, Pompii, Martins... (pompiissa sikahinnat ainakin ennen.. nyt en tiedä kun omistaja vaihtunut) Martinsin hinnan katsoin tänään ja oli muistaakseni 54,90 Eur. K-kengässä on muistaakseni korkeampi hinta. 59,90 vai jopa enemmän? en ole katsonutMeillä tykätään superfitin kengistä tosi paljon, koska ovat kapeaa lestiä. Talvi goret eivät ole kovin lämpöiset. Pohja on aika ohut ja myös karvakin. Vikingit ovat varmasti lämpimämmät, mutta Eccot varmaan aika samaa luokkaa. Riippuu tietty aina vähän mallistakin. Meillä on aina erikseen kunnon pakkasille lämpimämmät kengät.Se superfitin perus talvigore nauhoilla oli muuten ainakin viime talvena vähän ärsyttävä, kun haalarin kumilenksu ei meinannut pysyä paikoillaan.... pohjassa ei ollut "koloa" lenksulle. No.. meille tulee kyllä täksi talveksikin tuommoiset kengät, kun ei oikein ole vaihtoehtoja näihin kapeisiin ja mataliin jalkoihin :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat