Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mielipiteitä, kiitos!Meillä on 70-luvun kesämökki, johon kaivattaisiin lisää tilaa ja mm. sisävessa. Vaihtoehtoja on monenlaisia, mutta alamme kallistua lisäsiipeen, jossa olisivat makkarit ja jonka yhdistäisi vanhaan mökkiin lasiseinäinen katettu terassiosa.Onko ihan kökkö ajatus? Vai kannattaisiko esim. yrittää korottaa ylöspäin?

Kommentit (3)

Juu, ei vesivessaa, mutta sisävessa. Siis sellainen tila, jossa olisi kuivakäymälä ja pesupöytä ja kamina eli jossa voisi lämpimässä pestä hampaat ja naaman ja käydä asioilla. Meillä on kaksi pientä lasta, joten puucee ei hotsita talvella, eipä oikein meitäkään. Nyt siellä ei ole mitään tilaa, mihin käymälä mahtuisi.

Kuivakäymälät ovat kertakaikkisen syvältä!Monta vuotta niitten kanssa pelleiltiin -nyt on vesivessa. Ei ikinä paluuta entiseen.Pelastakaa te muut toki maailma jos siltä tuntuu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

riippuen siitä, millainen se mökki nyt on ja suunnitellaanko lisäosa tarpeeksi samaa tyyliä ja voiko siihen tyyliin ylipäänstä tehdä "lisäosaa". TUolla pohjalla sitä en osaa sanoa.Jos se mökki on tyylipuhdasta 70-lukua niin modernin lasiterassin yhdistämä lisäosa kuulostaa aika upealta. Mutta jos se onjo honkarakenne-tyyppinen harjakattoinen hirsimökki niin ehkä ei kuitenkaan, tai ainakin sen väliosan suunnittelu täytyy tehdä huolella.Yhtä kalliita ne neliöt kyllä ovat, rakentaa ne mihin suuntaan hyvänsä. Niin, paitsi alaspäin kaikkein kalleimpia...Noin ympäristökannalta, haja-asutusalueilla pitäisi ehdottomasti välttää vesisessoja. Varsinkin se systeemi, jossa liete kerätään säiliöön ja sitä sitten käy pumppuauto tyhjentämässä, on ympäristön kannalta ihan paholaisesta. Kuivakäymälä on kiva juttu, ja ne toimivat tätä nykyä myös sisällä (toki vaatii vähän huoltoa ja käyttäjän pitää opetella käyttämään niitä, mutta kuitenkin...)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat