Vierailija

Ottaisitteko pois päiväkodista?

Jatkaisitteko puolipäiväisenä?Olen miettinyt kotiin ittamista ja erilaisia kerhoja, kunnes vaivakin taas aloittaa hoidon.

Kommentit (7)

Aina joku tuomitsee ja arvostelee, mutta valinta on vaan teidän perheen. Kolmevuotias nauttii jo muustakin kuin äidin ja vauvan seurasta, kerho tai muutama tunti päiväkodissa tai leikkikavereitten seura täyttää tätä tarvetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käy nyt 2 kertaa viikossa kerhossa. Tosin muutimme myös paikkakuntaa, joten ehkä olisin pitänyt pari päivää päiväkodissa jos oltaisiin asuttu entisellä paikkakunnalla. Muuten olisi paikka mennyt.Nopeasti viikot menevät näinkin, ei ole ollenkaan niin raskasta kuin kuvittelin.

ja jos lapsi kärsii jotenkin niin sitten keksit jotain muuta. Mutta voihan olla että teillä menee oikein mukavasti siellä kotona. Kannattaa yrittää tutustua muihin äiteihin puistossa niin saatte molemmat niitä virikkeitä, ystäviä ja tekemistä.

Joten ajattelin ottaa siksi kotiin ja ilmoitaa sitten vauvan kanssa siihen lähipäiväkotiin. Mietityttää vain, että tylsistyykö lapsi kunon tottunut päiväkodin virikkeisiin eikä mulla vauvan kassa välttämättä ole hänelle yhtäpaljon kehiteltävää.lähellä on kivoja leikkipuistoja joissa kerhoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat