Vierailija

Poljin tosi lujaa pienellä vastuksella itseni aivan umpihikeen ja laite väittää että kulutin ainoastaan 84 kaloria!!?????? ei kait nyt saakeli!??

Kommentit (9)

Kalorikulutukseen vaikuttaa moni asia: pituus ja paino, kehon koostumus ja tietysti syke, jos sykkeesi nousee kevyelläkin vastukselle ylös kulutat tietysti enemmän kuin mitä crosstrainer -laite olettaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


sellaista ks. vempeleen valmista " weight loss" ohjelmaa, kestää lämmittelyineen n. 30 min ja n. 240-260 kaloria palaa (samat luvut sekä koneen että oman sykemittrain mukaan, molempiin syötetään ikä, pituus ja piano, mulla 29/175/69).Paras rasvanpolttosykehän on suht matala.

niin kulutuskin pienempi. ( siis iso ihminen kuluttaa samassa hommassa enemmän kuin hoikempi)Jos sun ohjelma oli sellainen lämmittely, valitse seuraavaksi tiukempi vääntö

Lainaus:


Kait siihen energiankulutukseen nyt herranen aika vaikuttaa eniten tehty työ!!?? Tehty työ tulee tietysti poljetut kierrokset kertaa vastus. Sen lisäksi keskustelette varmaankin kilokaloreista, joka taas on tuhat kertaa kalori (= 1000 kaloria)Onks tää peruskoulun syytä, että kaikki, myös puhdas fysiikka, selitetään tunneälyllä ja magialla...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat