Seuraa 

Mietin ostanko nyt uudet haalarit ja takit lapselle, vai odotanko aleen, mutta muistaisiko kukaan, koska alkaa, onko vasta syksyllä?

Kommentit (3)

Niin muistaakseni ainakin viime vuonna. Alkuun prosentit 20-30% ja suurin osa haalareista tuntui menevän sillä alennuksella. Ja asusteista ei siinä vaiheessa alennuksia vielä saanut, joten ne joutui ostamaan norm. hinnalla. Ja loppurysäyksessä (-40-50%) loput haalarit meni päivässä parissa ainakin meidän lähijj:ssä.

alkaisikohan ale ihan normaalisti heti juhannuksen jälkeen. Tuolloin alennukset ovat varmaan vielä siinä 30% pintaan ja siitä ehkä sitten nousevat loppukesää kohden. Mutta varma en tosiaan ole, kun en vielä koskaan ole Jesperjuniorista välikausivaatteita aleaikaan metsästänyt, joulun jälkeen vain muistelen suunnilleen noin olleen.Itsekin kuulisin kyllä mielelläni, jos jollain on varmempaa tietoa, sillä tarkoitus olisi meilläkin hankkia juuri Jesperjuniorin aleista vaatetta ensi vuodeksi.. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joskus heina-elokuun vaihteessa olivat JJ:ssa Jonathanin valikausivaatteet -70%. Kaksiosaisia pukuja oli ainakin viela hyvin saatavilla silloin Lahdessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat