Seuraa 

Kommentit (7)

tosiaan on kun ei kulje kovin kovaa, niin 6v. ei välttämättä jaksa siitä kauan enää kiinnostua ellei sitten ole tosi rauhallinen kaveri. Luulisin että bensa käyttöinen mönkijä tai lasten " mopo" (en tiedä mikä on oikea nimi) olisi parempi vaihtoehto. Tai sitten lokaricar auto (onkohan enää sillä nimellä ja kirjoitetaankohan edes noin) Sellainen bensa auto mitä ainakin ennen oli mm. Visulahdessa. Itse sain sellaisen vähän alle 4v. ja sillä ajon vielä 11v. kunnes ei enää jalat sinne mahtuneet. Silloin vaihtui mopoon. Tosin silloin ei akkukäyttöisiä tainnut ollakaan.Peg-Péregolla on akkuikäyttöisiä jeeppejä ym.

niitä tehdään kahdelle lapselle jotan uskon löytyvän myös 6 vuotiaille sopivia tai yli 30kg:lle

Meidän kohta 6 vuotiaalla on Peg-Péregon akkujeeppi ja se on huisin hauska vehje. Poika sai sen 3 vuotiaana mutta vasta viime kesänä se oli hyvä kun osasi jo hyvin ohjailla ja ajella. Nyt painaa 20kg ja painoraja tuossa meidän autossa on 35kg

lastentarvikeliikkeet myy noita, mutta nyt ei sivuilla näkynyt olevan, mutta tuo meidän oli tilattu hobbyhallista ja pikasilmäyksen tehneenä näin siellä nyt Apache akkuauton 3-8 vuotiaille ja painoraja 35kg

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niissä on yleisesti painoraja 30kg ja 6-vuotias kyllä helposti painaa jo ton. (kokonsa puolesta varmaan muuten voiskin ajaa ko. traktorilla) Taitaa myöskin olla vähän lälly sen ikäiselle, kun aika hitaasti ne kuitenkin liikkuu. (meillä 2 ja 4 vuotiaat ajelee akkutraktorilla ja isompaa se ei enää kahden kesän jälkeen oikein jaksa kiinnostaa)Hinnat menee käsikädessä laadun kanssa. Halvimman voi saada 150-200¿ hintaan, mutta mahtaakohan sitten kestää mitään. Meidän traktori maksoi 399¿ tarjouksessa ja on nyt ollut 4 kesää käytössä ja on ihan kuin uusi. Kalliimpiakin on varmasti olemassa, mutta me ei nähty järkeä ostaa sellaista. (meillä traktorissa on myös pakki)

Meidän vanhempi poika harrastaa myös motocrossia, sekin vois olla 6-vuotiaalle ihan ok harrastus, kotipihaleikkeihin se tosin ei sovi, vaan aina on mentävä radalle.Eikös carting ole myös ok ton ikäiselle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat