Uudet akut itkuhälyyn

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään vastaavanlaista ongelmaa, että päikkärit kestää kauemmin kuin hälyttimen akut?

Nyt pitäisi saada tietää mistä löytyisi uudet akut Doro merkkiseen hälyyn.

Malli on BM35+1Akuissa merkinnät AAA SIZE 1.2 600mAh x 4

Standard Charge 15 Hrs AT 60mA-Antti- (vaimon nickillä)

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Mekään emme pidä tuon hintaluokan hälyä halpiksena ja juuri siksi tämä aika lailla harmittaakin.. Ja Ihmetyttää vaan suuresti akkujen huono saatavuus. Jos kerran maahantuojaa myöten on tiedossa että moiset akut eivät kestä ahkeraa käyttöä puolta vuotta pidempään niin miksi niitä ei myydä patterihyllyssä kaikkien saatavilla??

Olen päässyt nyt jonkunlaiseen " sopuun" maahantuojan kanssa mutta vieläkään ei vastattu kysymykseen akkujen hinnasta ja

saatavuudesta. Postitse tulevat uudet akut eivät luultavasti auta kuin seuraavan puoli vuotta eteenpäin..

Vierailija

Me siis tilattiin just Partcolta akut tohon samaiseen itkariin ja ne oli ihan oikeanlaiset, mutta siinä oli joku yksi kohta jonka takia ne ei yksinkertaisesti mahtunut siihen mihin akkujen pitäisi tulla. Palautettiin siis se, olisihan sen voinut itse modata siihen sopivaksi, mutta periaatteessa ei sellainen huvittanut. Että jos meinaa ostaa tarvikkeena niin kannaattaa ottaa itkari mukaan ja koittaa paikan päällä, että se on sopiva siis ihan fyysiseltä kooltaan.

Vierailija

OK, kiitos selventävistä kuvista. Aiemman tekstisi perusteella kun kerroit niitä akkujen teknisiä tietoja kuvittelin virheellisesti, että kyse on tosiaan tavallisista akuista. Noita voi tosiaan olla vaikea löytää. Harmillinen juttu teidän kannalta, onneksi omaan hälyyn käy ihan tavalliset paristot/akut.

Vierailija

En tarkoittanutkaan takuuta koskevaa viestiäni sinulle, vaan alkuperäiselle kirjoittajalle.Doro on halpa merkki, ainakin puhelimissa, eikä kovinkaan tunnettu itkuhälytinvalmistaja. On siis halpa muihin vastaaviin verrattuna. Valmistusmaalla ei ole merkitystä, tuskin se edes on Ruotsi, vaan todennäköisesti Kiina. Merkin kotimaasta en osaa sanoa, liekö sillä mitään merkitystäkään asian kannalta.

Vierailija

...itse en vaan pidä 75 euron itkuhälytintä kovin halpana...ja Dorolla on useita radiopuhelinmalleja, tuo BM35+1 on vaan radiopuhelin mikä on tarkoitettu itkuhälytin käyttöön eikä radiopuhelin missä on vox-toiminto niinkuin yleensä.Voin edelleen suositella kaikille, meillä on tätä ystäväpiirissä usealla käytöllä ja kaikki ollaan erittäin tyytyväisiä valintaan eikä kenenkään ole enää tarvinnut vaihtaa itkareita toiseen niinkuin oli muiden merkkien kohdalla ennen näitä. Joskus oikein huvittaa kun on useita samanlaisia vastaanottimia pöydällä, että kenen mikäkin niistä olikaan :)

Vierailija

Tässä vastausta maahantuojalta..Hei,Kylmäilma saattaa vaikuttaa toiminta-aikaan jonkin verran. Mutta tietysti akut kannattaa uusia, mikäli toiminta-aika on lyhentynyt, se on täysin normaalia että akkujen teho heikkenee iän myötä.Näitä alkuperäisiä vakioakkuja saa huollostamme:Anglo-Service, Helsinki

Oikeastikko on normaalia, että puolen vuoden käytön jälkeen on akun kestävyys alkanut heiketä!! Että tämän hintaluokan häly (akut) ei kestä edes yhden lapsen vauva-aikaa?Kyllä laitoin iloista viestiä takaisin!

Vierailija

Sattuuko teillä olemaan takuu voimassa? Meillä akut hyytyi jo takuuaikana ja kysyttiin Dorolta uusia akkuja niin he sieltä päästä kyselivät heti, että onko takuu voimassa vaikka itse ei osattu edes ajatella, että takuun piikkiin olisi mennyt. Saatiin sitten kahdet uudet akut ilmaiseksi postin kautta.

Mutta siis vaikka takuu ei olisikaan voimassa niin Dorolta kannattaa tiedustella. Ostettiin meinaan jo yksi tarvikeakku, mutta se ei jostain syystä käynyt, ei siis mahtunut siihen koteloon vaikka olikin merkinnöiltään aivan oikeanlainen. Meillä siis kyseessä juuri tuo sama malli.

Vierailija

Lähettävät kai postissakin, mutta myymälä löytyisi Pohjois-Haagasta.

Luetteloita löytyy netistä, mutta meidän Padwicoon löytyi tuolta akut, vaikka niitä ei luettelosta löytynyt. Ja jos nuo sun Dorot on PMR-puhelimet (ei kai Dorolla varsinaisia itkuhäyttimiä olekaan) niiden akut löytyy kyllä sieltä luettelostakin. Maksoi alle 15 euroa kpl.

Vierailija

Sitä nimenomaan kirjoitinkin, että itsekään en olisi akkujen olettanut kuuluvan takuuseen, mutta me ilmeisesti saimme sitten vaan ensiluokkaista palvelua.

Mikä muuten tekee Dorosta halpismerkin? Se, että on ruotsalainen?

Vierailija

Minuakaan tuo maahantuojan viesti ei sen ihmeemmin hämmennä. Akut ovat kuluva osa, joka ei välttämättä kuulu takuun piiriin. Paristotkaan eivät kuuluisi eikä niiden kukaan kai olettaisi kuuluvankaan.Akuissa on eroja kuten tavallisissa pattereissakin. Jotkut kalliimmat akut kestävät enemmän latauskertoja kuin halvemmat. Ja koska Doro on ns. halpismerkki, tuskin tehdasakutkaan ovat sieltä kalleimmasta päästä. AAA-paristot ovat tosi lyhytikäisiä verrattuna tavallisiin sormiparistoihin, ja sama juttu on todennäköisesti akuissa eli virtaa riittää tosi lyhyen aikaa ja lataamaan joutuu usein.Meillä on käytetty paljon AA-akkuja mm. itkuhälyssä, kamerassa jne ja joissain on ollut sellainen erikoisuus, että akut tyhjenevät samantien latauksen jälkeen, jos niitä ei ota heti käyttöön. Omituinen juttu.

Vierailija

saa uusia akkuja, esim. Anttilasta. Nuo AAA-akut on varmaan kalliimpia kuin AA-akut, koska ovat harvinaisempia. Kannattaa ostaa niille sopiva laturi myös, niitä myydään yleensä pakettina.

Vierailija

Clas Ohlsonilta tai Biltemasta saa edullisia AAA akkuja, joita meilläkin on käytössä Doron radiopuhelinmallissa. Esim. neljä akkua plus laturi kerran tarjouksessa 19,90 e. Toistaiseksi ei ole ollut mitään merkkejä akkujen hyytymisestä.

Vierailija

Jos ne on puolen vuoden päästä mennyt niin huonoon kuntoon niin silloinhan takuu on voimassa. Meidän Doroissa ainakin takuu oli 12kk. Eikä me kyllä oletettu, että takuu kattaisi akut, mutta niin vaan kävi. Eihän maahantuoja tietenkään ole velvoitettu uusia akkuja korvaamaan, koska käyttötapa vaikuttaa niin paljon kauan akut kestää. Jotkut käyttä itkareitakin monta kertaa päivässä kun taas me ei edes joka päivä. Ja talvi ja pakkanen todellakin kuluttaa akkuja.

Mielestäni maahantuoja vastasi ihan asiallisesti, en kyllä tiedä mitä odotit...

Vierailija

Tinde-Nyytti:

Lainaus:


Mekään emme pidä tuon hintaluokan hälyä halpiksena ja juuri siksi tämä aika lailla harmittaakin.. Ja Ihmetyttää vaan suuresti akkujen huono saatavuus. Jos kerran maahantuojaa myöten on tiedossa että moiset akut eivät kestä ahkeraa käyttöä puolta vuotta pidempään niin miksi niitä ei myydä patterihyllyssä kaikkien saatavilla??
Kommenttina hälyjen halpuuteen vielä sen verran, että ei tuota halvemmalla taida saada kuin yhden Philipsin perusmallin. On sitten makuasia, mitä kukakin pitää halpana. Meillä loistavasti jo pari vuotta toiminut Philipsin malli maksoi muistaakseni 89 euroa ja siihen käyvät tavalliset sormiparistot (akut) ja siinä on myös verkkovirtamahdollisuus sekä lähettimeen että vastaanottimeen -ominaisuus jota itse pidän todella tärkeänä.Mutta varsinainen kommenttini liittyi akkujen saatavuuteen. Siis eikö muka AAA akkuja ole laajasti saatavilla ihan vaikka Anttilasta tai juuri edellisen mainitsemasta Clas Ohlsonista, Biltemasta, Stockalta -siis mistä vaan? Ei luulisi olevan ongelma eikä hintakaan ole paha.Periaate on tietysti aina periaate, siis jos jaksaa maahantuojan kanssa keskustella ja odotella uusia akkuja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat