Vierailija

Nyt on tultu siihen pisteeseen että melkein kaikki ehkäisykeinot on kokeiltu ja nyt harkitsen hormonikierukan laittoa.Haluisin kuulla toisten kokemuksia siitä etenkin jos on ollut huonoja kokemuksia pillereistä.Minulle pillereitten aikaan pahinta oli halujen katoaminen. Jäi niin pahat kokemukset etten tiedä uskallanko kokeilla hormonikierukkaa.Kertokaa te minkälainen se hormonikierukka on joilla sellainen on/on ollut! :)

Kommentit (8)

Pillerit vei halut, teki kärttyisäksi ja lihotti!Kierukka ollut nyt 1½ vuotta ja kaikki ok. Ei mielialavaihteluita, kärttyisyyttä yms. Halut palasi noin kuukausi pillereiden lopettamisesta eikä kierukka niitä vienyt. Paino lähti laskuun heti ja on taas normi lukemissa.

Vuotoa oli noin viikko laitosta, sen jälkeen normaalisti yhdet menkat. Enää ei mitään vuotoja tai tiputteluja.Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani ja voin suositella ainakin kokeilemaan, kaikillehan kierukka ei sovi!

Jonkin verran pillerien aikana halut väheni, mutta eivät kaikonneet kokonaan.Hormonikierukka on sopinut oikein hyvin. Mitään ongelmia ei ole ollut. Asennuksen jälkeen tiputteluvuotoa oli pari kuukautta, sen jälkeen on ollut säännöllinen kierto ja niukat vuodot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen kierukkaa runsaat vuodot joihin hoitona otin sitten hormoonikierukan. Ei olis pitäny!

Vuotomäärä vähän laski mutta nyt vuodan 2 viikkoa jonka jälkeen on reilu viikko kuivaa kautta. Sitten alkaa taas tiputtelu jonka jälkeen 2viikkoa kestävät kuukautistet.

Kipuja on enemmän kuin ennen, eli kuukautiskivut tuli kovemmiksi.

Peräsuolessa tuntuu ikävää painetta , varsinkin kuukautisia ennen. Lääkärissä kävin ja kierukka on oikealla kohdalla, mutta jotenkin vaan tunnen peräsuolessa painetta joka saattaa johtua kyllä taaksekallistuneesta kohdustani.

Mielialavaihtelut helpottivat kierukan myötä , mutta nyt olen niin täynnä tätä jatkuvaa vuotoa. Odotan vielä jonkun kuukauden ja jos tilanne ei korjaannu niin poistatan moisen.

tää kans. Pillerit (mercilon) vei halut ja mielihyvän, tai siis tajusin, että oli vienyt (ja pahasti), kun jätin ne seitsemän käyttövuoden jälkeen pois... nyt ollaan oltu muutama vuos ilman ehkäisyä ja perheellistytty sen verran, et pidempiaikainen ehkäisy olis taas paikallaan. Vannoin pillerien jälkeen, et noumoor hormoniehkäisyä, mut ei kyllä nappaa kortsunkaan kans pelailu. Näin ollen olis kiva kuulla kyllä lisää entisten haluttomien " pilleristien" hormonikierukan käyttökokemuksia...Niinhän se kai kuitenkin on, et omat oirehdinnat selvii varmaan parhaiten vain koittamalla... Meillä onneks saa ekan kierukan ilmatteeks et ei tuu niin kallis koitos....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat