Vierailija

Olen etsimässä hyvää ja luotettavaa kotisiivoojaa, ja tuo on yksi vaihtoehto. Onko kenelläkään ollut, mitä mieltä? Muita suosituksia pk-seudulla?

Sivut

Kommentit (55)

Itse valitsin Sivinan paljolti raikkaiden ja selkeiden kotisivujen antaman mielikuvan perusteella...Siivousjälki oli kuitenkin sitten sellaista, että nuo meilikuvat murenivat hyvin äkkiä. Esim. pesutiloihin jäi juuri samanlainen haju moneksi päiväksi, kuin usein laivojen wc-tiloissa on! Siis ihme pissan ja pesuaineen ummehtunut sekoitus! Sitten vielä kun wc-pytty oli siivouksen jälkeen ihan likainen, niin eipä paljon raikkaita ajatuksia herättänyt!Siivoujälki oli ihan ok verrattuna aiempaan kokemukseen toisesta firmasta (paitsi että pölyjä jäi nytkin pyyhkimättä). Isompi ongelma oli se, että kun lupasivat tulla meille tiettyyn aikaan, he tulivatkin 2 tuntia myöhässä ja jouduimme odottelemaan siihen asti turhaan kotona, vaikka oli tarkoitus lähteä kauppaan! se sapetti eniten.

Mielellään odotan kommentteja, mikä olisi parempi vaihtoehto täällä Espoossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosi vaihtelevaa jälkeä ja riippuu tekijöistä. Muutama hyvä tyyppi ja sitten sellaisia ihan onnettomia.Mikä olisi sitten parempi vaihtoehto? Asumme Espoossa.

ja hyvin nopeasti lopetin sen!Anteeksi nyt vain, mutta meillä joka kerta oli jälki todella huonoa eikä parantunut vaikka valitin. Siis jouduin itse siivoojien jälkeen pyyhkimään lattialta, pöydiltä lasten mehutahroja, ovet ja ovenpielet tahraiset jne. Meillä sopimusta tehdessä nimeomaan korostettiin lapsiperheen ongelmasiivouskohtia ja ne oli puhetta erityisen huolellisesti siivota. Ei mennyt perille Sivinaan, joten yhteistyömme päättyi. Myöskään sovittua tarkempaa aloitussiivousta ei tehty, ja sen syyksi sanottiin lasten kotonaolon aiheuttama häiriö! Vaikka olinkin kyllä etukäteen selvittänyt sen, että perhe voi olla yös kotona siivouksen aikana, eivätkä lapset titenkään olleet siivojien kanssa missään vaiheessa edes asunnon samassa kerroksessa!

..

Eli en voi suositella Sivinaa :( En kovin äkkiä myöskään uskalla ottaa uuttaa firmaa, koska en halua samanlaista kokemusta enää...siivoan siis jatkossakin itse silloin kun jaksan. Jälki on erinomaista eikä se maksa kuin kaksi siideriä siivouspalkaksi ;)puskaradio on se tietolähde, johon näissä asioissa kannattaa luottaa. Pienimmissä toiminimissä on se etu, että koska he työllään itsensä elättävät, täytyy myös tehdä hyvää jälkeä, mikäli haluaa pitää asiakkaansa. Sivina yms. on jo niin iso että parin asiakkaan menettäminen ei tunnu.

Kyllä Sivina on hirveen huono siivouspalvelu ...yks kerta riitti ...ovissa näkyi rätin jäljet .....lattioiden nurkat pesemättä ...suihkukaapin lattia kokonaan pesemättä ...kyllä ne pyytää anteeksi ja tulevat korjamaan jälkensä mutta kun se ei auta ....Kotirinki on parempi ...en suosittele

Hei! Tiedän ainakin yhden pienen yrityksen!! Tulevat varmasti oikeaan aikaan ja tekevät työtä niin kauan kuin on sopimuksessa sovittu. Työn jälki on loistavaa. Ei ole valittamista ollut koskaan ja on vuoden päivät meillä käyneet. Yrityksen nimi on city.finland m-v .Netissä löytyy kun googleen kirjoitat......

On ollut näköjään siivousjälki yhtä heikkoa aiemminkin Sivinalla.Teetimme muuttosiivouksen Sivinalla, ja korostimme puhelimessa että allergisina ja entiseen koirataloon muuttavina haluamme että talo siivotaan "lattiasta kattoon". Tilauksen vastaanottaja ymmärsi ja kirjasi ylös.Siivous oli luokatonta: kaapistoista oli pyyhitty vain ovet, sisältä ei oltu siivottu. Esimerksi mikroa ei oltu edes avattu. Mitään yli hartiatason ei oltu siivottu (selityksenä ettei saa nousta jakkaralle turvallisuussyistä). Pesuhuonetta tai vessaa ei oltu siivottu pölyjen pyyhkimistä lukuunottamatta ollenkaan. Surullisinta on että reklamaation teon jälkeen annoimme vielä mahdollisuuden samalle firmalle tulla pesemään ikkunat (koska emme enää saaneet muita varattua ennen muuttoa) ja Sivina jätti osan ikkunoista pesemättä. Tämä siis sen jälkeen kun olimme reklamoineet siivousjäljestä ja puhelimessa henkilö vakuutti että tekisivät parempaa työtä jatkossa. He myös tiesivät ikkunoiden määrän kun olivat jo käyneet siivoamassa, mutta jättivät työn kesken vedoten työnajan päättymiseen. Lisättäköön vielä että siivoojat saapuivat myöhässä ikkunan pesuun.No, seuraavana päivänä siivouksesta tuli muuttokuorma ja jouduimme illan ja yön siivoamaan itse uudelleen.En ole ikinä törmännyt yhtä ammattitaidottomaan toimintaan, takuulla on viimeinen kerta kun tilaamme mitään tuosta paikasta.

Minä voi suositella Arvet Oy, otimme monen kokeilun jälkeen heiltä perusteellisen siivouksen ja sitten ylläpitosiivous 2x kk

Ollut meillä yli 2v ja erittän hyvä, sama rouva käy pääsääntöisesti, heillä omat aineet ja välineet,

Tulevat aina kun on sovittu aika, ja kaikki on ollut todella KUNOSSA

Olen tyytyväinen asiakas

Nyt käyvät myös äidilläni kotiapua antamassa ja mikä hinta ero kotiapuun Hoiva oyn kanssa. Arvet 32 € h sisältää alv, hoiva 39,00€ + alv eikä hoiva voi luvata samaa henkilöä

suosittelen

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat