Seuraa 

Elena-tyttösen (1,5v) vielä syntymätön sisko tai veli ois nimeä vailla. Sukunimi on S:llä alkava, vierasperäinen. Ihan suomalaisia ollaan kyllä kaikki ja Suomessa asutaan, sukunimi vaan on muualta muuttaneen isoisän peruja. Itse tykkäisin perinteisistä suomalaisista nimistä, mutta erikoisen sukunimen kanssa ihan vanhakantaisimmat Väinöt ja Ainot kuulostaisivat mielestäni oudoilta. Suht lyhyt ja yksinkertainen nimi saisi myös olla, ja helposti lausuttava (sukunimeään lapsi joutuu täällä tavaamaan kuitenkin). Ei mitään hirmu erikoisia, mutta ei mielellään ihan top kympistä kuitenkaan.Nimilistoja oon jo alustavasti tehnyt, lisäehdotuksia ja kommentteja kaivataan (etenkin poikien osalta)! Mikä seuraavista olis paras ja miksi? Entä tuleeko mieleen toisia ja kolmansia nimiä (niissä vois olla perinteisiä suomalaisiakin)?TYTÖLLE:

Mea

Minea

Silva

Telma

Selma

Sofia

Alma

Milja

Tinja

Alva

Riia

Senja

Tua

Tara

Inna

Erika

Minja

LumiPOJALLE

Joel

Jooa

Sam(i)

Samuel

Nemo

Teo

Elmo

Otto

Okko

Oskar

Peik

Sakari

Joonatan

Jonne

Joona

Kommentit (4)

Elenan kanssa sopisi pehmeä nimi, joka on "perusnimen" muunnos tai erikoisempi versio. Eli siinä olisi vastaava juju kuin Elenassa (<-suomalaisittain Helena) olematta silti hankala.Sinun ehdotuksista esiin nousevat Silva, Telma, Minea, Joel ja Samuel, joista kaksi ensimmäistä täyttävät kaikki kriteerit. Myös Teosta pidän.Ehdotan myös seuraavia:

Lydia, Lidia, Lilian, Malvina, Adele, Aurora, Tilma, Helga, Joanna, Klara, Leonora, Stella, Saga, Amalia, Alvina.Noel, Einar, Alarik, Alvin, Aksel, Evert, Emil, Felix, Julius, Ossian, Oliver, Klaus, Kaius, Paul, Vilhelm, Viljam, Anselm, August, Ilari, Niklas, Valo.Ylläolevat voi luonnollisesti kirjoittaa myös "suomalaisittain" pitkillä vokaaleilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

taraa meinasin ehdottaa,mutta se löytyikin jo su omalta listalta=))muita ehdotuksia...-iisa

-melissa

-rianna

-tuuli

-ariana

-anissa

-larissa

-vanessa

-viveka

-karla

-jarna

-lara

-olivia

-janessa

-jadelia

-kasper

-oliver

-patrik

-rasmus

-kristian

-mikael

-miska

-elias

Tytön nimistä eniten tykkään näistä:

Minea

Sofia

Milja

Senja

MinjaPoikien nimistä tykkään eniten:

Joel

Samuel

Joonatan

Jonne

JoonaKaikki ovat helposti lausuttavia, kirjoitusasultaan ihan suomalaisia, mutta sopivat ulkolaisenkin suuhun eli että ulkolaisetkaan ei niin helposti lausu väärin. Ja kaikki nämä viisi ovat myös nättejä ja pehmeitä nimiä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat