Vierailija

Haluan vaihtaa painavat ja kankeat yhdistelmät kevyempiin ja näitä kolmea nyt mietin. Emmaljunga Scoterit jo tiputin listalta, en vaan tykännyt.Zenit olisi siksi kiva, että lapsi voi nukkua niissä. Mietin vaan että kun liikun pk-seudulla paljon julkisilla niin nuo Racet ja Ponyt olisi helpomi nostaa vanhoihin juniin jne. Vai onko niissä paljon eroa?Kokemuksia suosituksia ja mielipiteitä kaivataan!

Kommentit (9)

Racet ihan ehdottomasti! Ponyt liian suojattomat, jos niihin nukahtaa. Meillä 1v. nukkuukin raceissa ihan helposti, olen tykännyt ihan sikana!

Zenitit on mielettömän raskaat, melkeen sama, kuin työntelisi yhdistelmiä...

Scooterit on muuten melkeen sama, mutta niihin ei saa laittaa seisomalautaa, siksi jäi meillä ostamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Zenit. Mahtuu yli kolmivuotiaaksi asti niissä nukkumaan. Matkoilla makuuasentoon menevät sateenvarjorattaat. Ponyt ja Racet eivät mene makuuasentoon.

Raceissa selkänoja kääntyy lähes vaakasuoraan nukkumisasentoon, ponyssa ei. Racessa on kuomu, ponyyn saa jonkinlaisen kuomun lisävarusteena.Itsekin haaveilin Raceista, mutta en raaskinut ostaa vaan hankin käytetyt abc kuomurattaat ja hyvät on!

Mietin, että pidän sitten noi vanhat yhdistelmät päiväunia varten ja ehkä Ponyt tai Racet ostetaan reissurattaiksi, niissä kai voi ajoittain ottaa pienet torkutkin?Mitä eroa niissä on, en ole Ponyä nähnyt livenä, race tuntui mukavalta työntää?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat