Vierailija

Kommentit (25)

paljon ihmisiä syömässä ja herkuttelemassa ja pidetään huoli ettei mikään mene pilalle tai siis esim nyt tänään tyhjennetään jääkaapista kaikki viim. päivä tuotteet ja pikkupurnukoissa olleita ruoanjämiä yms. Must on tosi inhottavaa laittaa ruokaa roskiin.

Taisn voittaa tän kisan? Meillä oli ötököit tullut keittiöön yhden kuiva-ainepakkauksen mukana. Yksittäisiä löytyi sieltä tältä, eli kaikki ötökän mentävät pakkaukset oli dumpattava menemään :(.Normaalisti en heitä juuri mitään. Meillä koira syö hedelmien ja juuresten kuioretkin, ovat sen suurnta herkkua :). Tosin jos paljon tulee, esim. teen ruokaa kuorituista perunoista,niin osan kyllä silloin roskiin viskaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitä tulee hirveästi, vaikka kuinka yritetään vähentää sen määrää. Kaikkien ruuanlaitosta tulevien jätteiden lisäksi kompostiin menee ihan liikaa jääkaapissa vanhaksi mennyttä ruokaa. Lapsen ruokailusta menee melkein aina jotain.

Kaikki jämät syödään tarkasti pois. Lapsilla ei ole lupa jättää ruokaa, saavat itse pyytää tietyn määrän ja se on sitten syötävä. (tosin jos on ihan kummallista ruokaa, jättäminen sallitaan, mutta ei arkiruuan kanssa)Kaikki edellispäivän keitetyt jutut kuten riisi, makaronit, perunat jne hyödynnetään uudessa muodossa. Eniten roskaa tulee ihan ruuansäilytysastioista, siis niistä, missä ne ovat kaupassa olleet. Biojätettä ei kerry juuri lainkaan, mitä nyt sitten esim. hedelmien kuoret tms.

Biojäte koostuu lähinnä kahvinporoista sekä hedelmien ja vihanneksien kuorista. No nyt heitin vanhoja perunoita pois kun ne oli itäneet. En oikein ymmärrä miksi ruokaa pitää heittää pois? Miksi pitää ostaa sellaista mitä ei syö? Ja jos ruokaa jää yli, niin kai sen voi syödä seuraavana päivänä töissä tms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat