Seuraa 

Meidän 3v esikoisella on kunnon nuha ja lämpöä on ollut nyt kuudetta vuorokautta...seinät alkaa kaatua päälle...kuinkahan kauan kuume voi kestää? Kun tuntuu ettei tämä tauti mene ikinä ohi. Lämpöä ei ole paljon, kainalosta mitattuna 38 hujakoissa.

Kommentit (5)

nyt taapero 1v3kk on ollut tosi pitkään flunssassa. Kuumetta kesti just 6 päivää, josta ekat kolme päivää 39 asti, ja loput kolme päivää 38 astetta. Nyt on menossa kahdeksas päivä, ja nenä vuotaan edelleen paljon, muttei ole kuumetta. Sitkeätä laatua näköjään nämä flunssat nyt. Lääkärissä en ole käyttänyt, koska poika edelleen virkeä ja syö ja juo hyvin.

Tänään tyttö on kuumeeton eli lämpöä ( alle 38) oli tasan 6 vuorokautta. Jos kuume vielä nousee uudelleen, tietenkin mennään lääkäriin. Luin eri lähteistä, että nuhaan liittyvä kuume voi kestää jopa 5-6 vrk, ja tosiaan ne muut oireet ratkaisee lääkäriin menon eli onko kipuja, onko kuume korkea, onko nuhaa ja jne..Soitin terveysneuvontapuhelimeen, ja siellä sanottiin, että nyt on liikkeellä sitkeää nuhakuumetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä lapsella on ollut joka kerta korvatulehdus/nielutulehdus/

keukoputkentulehdus tms., jos kuume jatkuu yli 3 päivää.Sitten kun lapsella aloittaa antibiootit, niin kuumekin laskee

heti päivän, parin kuluessa.Tavallinen, viruksen aiheuttama nuha-kuume pitäisi alkaa

paranemaan viimeistään noin kolmen päivän kuluessa.

JOs kuume kestää yli 3 päivää niin lääkäriin.Mun mielestä lasta ei voi viedä liian hepposin perustein koskaan lääkäriin vaikkakin jo oman mielen rauhan vuoksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat