Vierailija

Olen järjestämässä polttareita ja yksi idea oli viedä sankari mieluiten maastoratsastustunnille. Mistä sellaisen saa, soitanko vaan johonkin tallille ja tilaan? Mitähän maksaa?

Kommentit (8)

Suosittelen ehdottamasti islanninhevosia mikäli polttarisankarilla ei ole juurikaan ratsastuskokemusta. Issikat ovat helppoja ja kilttejä hevosia ja ensikertalaiselle oikein sopivia. Issikkatalleja löydät varmasti googlettamalla.Kaikista mukavinta koko seurueen kannalta on se, että koko porukka lähtee mukaan. Eli porukassa maastovaellus on kivoin vaihtoehto. Mikäli haluatte kustantaa vain sankarille tunnin, voi hän tietenkin ratsastella kentällä ja muut katsovat ja ottavat kuvia. Tuntien hinnat liikkuvat Helsingin seudulla 25 euron tietämillä per henkilö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mm. maastossa. En tiedä, onko silloin ollut taluttaja mukana. Olisi tietysti kiva jos kaikki pääsisivät ratsastamaan, mutta tulee kyllä sitten aika kalliiksi. t. ap

Kysele talleilta millaisia vaihtoehtoja suosittelevat. Tallien nettisivuiltakin löytyy usein hintoja. Voittehan tehdä niin, että kustannatte sankarin tunnin ja jokainen joka haluaa tulla mukaan kustantaa itse oman osuutensa. Mukavinta olisi kun koko porukka pääsisi kokemaan yhteisen elämyksen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat