Vierailija

Faktat ovat nämä:Ola Salo itse sanoo City-lehdessä musiikistaan seuraavaa:http: //www. city. fi/artikkeli/Ruotsin+riikinkukot/2296/Lainaus:

" Olen kirjoittanut myös kokemuksistani olla rakastunut kumpaankin sukupuoleen. Biisini keskittyvät myös seksuaalikulttuurien koodistoihin ja siihen, mikä on normaalia. En kuulu oikein mihinkään joukkoon. Kun on biseksuaalina vähemmistö- ja enemmistöryhmien välissä, tunnistaa helposti kummankin ryhmien käyttäytymistä ja kulttuuria. Pitäisi olla enemmän tilaa ambivalenssille."
Suomalaisen The Crashin puolestaan sanotaan kuvaava omaa musiikkiaan homopopiksi anteeksipyytävällä asenteellaEiköhän nyt ole niin, että Iltasanomat tosiaan on itse kehittänyt koko haloon ja sillä on tosiaan joku ihan oma agenda miksi se sitä tekee. Ari puhui yhdestä musiikkigenrestä ihan neutraalisti, tapaan jolla siitä puhutaan ihan yleisesti vailla mitään väheksyviä sisältöjä. Iltasanomat soitti the Arkille tai Aftonbladetiin ja väitti että Ari haukkui heitä homoiksi, mikä on ihan eri asia ja Ola salo nauroi asialle.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat