Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Oma 6kk nukkuu pihalla päiväunet, keittiön ikkunan alla.On itkuhälytin ja oma aidattu piha, mutta pääseehän tuosta portista sisälle kuka haluaa. Käyn kyllä väliajoin kurkkimassa että kaikki ok, vaan ehtiihän sitä kymmenessä minuutissa jo kauas jos paskatsäkä käy... toivottavasti ne äänet kuuluis sitten häläristä, jos joku yrittää viedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

halus hoivata...Kerrostalon pihalle en ikinä jättäis, vaikka olis kuinka ikkunan alla. Kerrostalon piha on kuitenkin täysin julkista aluetta, jossa kulkee kaiken näköisiä ihmisiä.

Jo pelkästään omakotitalopihan portin avaaminen on eka kynnys.

Jos he olivat vaunuissa hereillä, niin se oli pelkkää huutoa. Kai he siinä oppivat, että ulkona nukutaan. Ei mua ole haitannut yhtään. Just noita 3 - 4 tunnin päiväunia vetelivät kaikki vaunuissa ulkona ja yöt nukuttiin hyvin sisällä. Ei sisäilman laadulla ole mitään tekemistä asian kanssa.

Meillä on kans nukkunut aina sisällä. Ainoastaan jos itse ollaan ulkona tai kävelyllä niin silloin nukkuu ulkona. Voihan sitä lasta muutenkin ulkoiluttaa.

itkuhäläri. Vaunuja siirretty ja signaali kadonnut.Eikö kaikissa itkuhäläreissä ole merkkiääntä, jos yhteys katkeaa?? Meillä ainakin on.

Vierailija:

Lainaus:


ja paremmin muuten nukkuu yönsäkkin, kun on päiväunet nukkunu ulkona raittiissa ilmassa. Ulkona nukuttamista suositellaan.Kamala kyllä kun nykyään saa pelätä, että lapsi viedään. En uskaltaisi ikinä nukuttaa kerrostalon pihassa, mutta ei kyllä tarvikkaan, kun voi nukkua omalla parvekkeella.
Mieheni ansiota nämä varotoimet on. Ensin vähän nolotti mutta Tampereen tapauksesta kuultuani totesin että eipä nolota enää!

Vaunuissa on vielä kissaverkko päällä, ettei pääse katit tai muutkaan elikot hyppimään vaunuihin, ja jos joku sitä irroittaa niin ääni kyllä kuuluu itkuhälyttimestä jos en satu juuri silloin katsomaan monitoria.

Onhan se ihan jees nukuttaa ulkona jos on iso oma piha, rauhaisa patio/parveke tms, mutta jos ei tämmöisiä ole, niin eikö lapsi voisi nukkua sisällä vaikka sitten ikkuna auki jotta saisi raitista ilmaa? Mikä ihmeen itsetarkoitus se ulos laittaminen on, varsinkin jos itse joutuu silmä kovana vahtimaan koko ajan...? En ymmärrä en.Niin, ja voihan sen lapsen kanssa ulkoilla niin tulee raittiin ilman kiintiö täyteen.

Talo " vanha" 90 luvun puolivälistä. Ilmanvaihto sitten kai huono, mutta yöunet nukutaan kyllä kaikki hyvin sisällä :)Vauva 6kk nukkuu paremmin ulkona, vetelee 3-4h putkeen ja on sitten pirteä kun herää. Jos nukkuisi sisällä niin seuraavaan uniaikaan saakka kitisee väsymystään kun ei saannut tarpeeksi unta.Itkuhälytin on päällä ja lisäksi toki katsahdan aina muiden töiden välissä että kaikki ok. Tosin kun tuo meidän takapiha on " suljettu alue" eli rivitalon takapiha, jossa 1,5m korkea aita ja portti lukittu niin ei siitä vauvaa ihan helposti kukaan kähvellä. Itkutuhälytin on vähän turhankin herkkä eli siitä kuuluu jos naapuri avaa ovensa terassille, joten luotan että kuulen mikäli joku tuohon tulee häsläämään vauvan viedäkseen. Plus alakerran isoista ikunoista näkee sivusilmälläkin, jos pihalla liikettä...Kyllä meille neuvolassa suositeltiin että ainakin yhdet päiväunet pihalla ja hyvin on toiminut kolmen lapsen kohdalla.

Toka ja kolmas ovat nukkuneet vauvoina päiväunensa ulkona (tosin turvallisessa paikassa) ja ovat nukkuneet hyvin 3-4 tunnin unia ja olleet tyytyväisiä. Meidän pääsyy ulkonanukuttamiseen oli se kun vanhimmat sisarukset olisivat muuten joutuneet olemaan hiirenhiljaa (jostain syystä vauvamme ovat olleet herkkiä herämään pieniinkin ääniin päivällä). Ja tosiaan -paremmin ne päikkärit ovat ulkoilmassa sujunneet kun rattaat/pipo yms. suojelevat liialta melulta ja ulkona on tasainen " taustakohina" .

arvo ylpön ajoilta, kun siihen aikaan oli huoneilmat tunkkaisempia ja tuberkuloosit sun muut, ei ole tarpeellista enää nukkuttaa ulkona nykypäivänä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat