Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Täyttää tänään vuosia (32 vuotta) ja minä en ole ehtinyt ostaa lahjaa. Kakun leivoin mutta se ei ole yllätys kun mies tietää jo siitä... Nyt kiltit ideoita kehiin, mitä voisin ostaa miehelle - jotain mitä löytyy esim Prismasta tms, kauemmas en ehdi lähteä.

Kommentit (8)

joku dvd? niitä leffojahan saa usein ihan hyviäkin tarjouskoreista.kirja?sukat? t-paita?viinipullo? ei tosin saa marketista, mut jos siinä on alko vieressä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jostain mid price -korista siis.kalsarit, sukkia (jos arvostaa käytännöllistä)herkkuja? hyvää olutta ja jotain vaikka pakastettuja naposteluherkkuja (täytetyt jalapenot, mozzarellatikut, sipulirenkaat iltapalaksi?kirja, kalenteri?oma muki töihin, pressokeitin (ei taida kympillä lähteä)?

tuolla jo tulikin. Kirja, joku sarjakuvakirja, kalsarit, jotain herkkuja (suklaarasia tai pussi luonnonlakuja), dödö, jokunen erikoisolut tms. Sitten tässäpä hyvä idea lahjan kylkeen: askartele nätisti muutama lappu, jossa lupaat miehelle jotain. Esimerkiksi "Tämä lappu oikeuttaa minut puolen tunnin puolisoni tarjoamaan niskahartiahierontaan" ja "tällä lapulla puolisoni hoitaa KERRAN tiskivuoron puolestani valitsemanani ajankohtana". Ihan itse voit keksiä vastaavia, teille sopivia lupauksia.Hauska, pienen budjetin lahja, josta ainakin oma mieheni voisi tykätä olisi, jos kokoat miehelle "hemmottelupaketin". Ostat pari olutta, urheilulehden tai aku ankan tai mitä hän nyt lukeekaan, jonkun herkun, mistä miehesi erityisesti tykkää (oli se sitten makkara, suolapähkinät tai lakritsi), ja sitten askartelet nuo "etuisuuslaput". Laitat nämä kaikki vaikka pieneen kenkälaatikkoon, ja päälle liimaat lapun "Sepon hemmottelupaketti". Jos oluet maksaa reilun euron kappale, lehti neljä-viisi euroa ja lakritsipussi pari euroa, kiva paketti syntyy alle kympillä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat