Vierailija

Sain uuden pesukoneen ja kaduttaa jo ku luovuin vanhasta koneesta. Siis valehtelematta toi uusi kone jyystää noita vaatteita 2 h 45 min tehohuuhtelu ohjelmalla. Pesee kyllä normaalillakin pesulla melkein yhtä kauan. Meillä siis jauhaa tästä lähin kone joka päivä tunti tolkulla. On siinäkin energian säästö.... Ja nyt se jo haiseekin :-\

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kestovaipat pesen 60 asteessa esipesulla ja lisähuuhtelulla, kestää alle 2 tuntia. Ja täysin koneellisia LG 7 kg:n koneella.Nykykoneet kuluttavat niin vähän vettä, että joutuvat sen takia pesemään pyykkiä pidempään.

Ohjelmia on tosi paljon, mutta 60asteen pyykkiä se pesee yli 3h!

Voin toki vaihtaa lyhyemmän ohjelman (n1,5h) mut silloin ei voi ladat konetta niin täyteen.

Neljänkympin pikapesu kestää noin 40 minuuttia, sitä käytetään melkein aina. 40 normaalipesu kestää noin 65 minuuttia. ja toi 60-pesu kestää noin 70 minuuttia.Kolme vuotta vanha Upo.

Jos vähemmän, voi mennä läpi puolessa tunnissa, säätövarat itsellä on 1h20 min ja 2h (+ enemmän jos tarvitsee jotain erikoista tai tehohuuhtelua tai esipesua) Mutta kone punnitsee pyykin aina, ja voi mennä läpi nopeamminkin, kuin se " perusaika" joka itse säädetään.

60C normaalipesun ja siellä se pyörittää linkouksia, oisko 10min kuluttua valmis... eli melkein 2h.40C normaalipesu kestää luullakseni vajaa 1,5h.Kone on 12v vanha.

Onneksi koneessa pikaohjelma, se kestää 32 minuuttia ja sitä käytänkin melkein aina. Puhdasta tulee silläkin..Astianpesukoneessa on kyllä sama juttu, normaaliohjelma kestää 2,5 tuntia. Nykyään noi koneet taitaa olla tollasia valtaosin: energiaa ei kulu paljon, mutta ohjelmat sitten jurnuttaa tuntitolkulla. Ärsyttävää sekin..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat