Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

munkit ja simat kuuluu tietty asiaan, lapset koristelee kotimme ilmapalloilla ja serpentiineillä, lisäksi jos kiva ilma niin terassilla voidaan grillailla.

kukahan teini nyt lähtee lapsenvahdiksi vappuna. Meillä on perinteisesti jo viidentoista vuoden ajan juhlittu vappua tutulla porukalla, vuorotellen toistemme kotona, nyyttäriperiaatteella. Yötä emme ole,vaan lähdemme lasten kanssa kotiin joskus puolenyön tiimoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Avataan ystäväperheen kanssa grillikausi jompien kumpien kotona.

Lapsilla vappupallot, tavallisia ilmapalloja ja serpentiiniä. Simaa, munkkeja ja tippaleipiä tarjolla, kukaan lapsista vaan ei niistä vielä oikein välitä, mutta kuuluvat asiaan.

Ollaan grillattu ystäväperheen kanssa aattona joko meillä tai heillä. Juodaan ihan simaa siinä aterialla, oluet vasta saunan päälle eikä siis ole mitään kännäystä. Vappu on meillä enemmän lasten juhla, korsitellaan kotia, hassutellaan ja pukeudutaan ehkä jotenkin. Syödään herkkuja.Vappupäivänä käydään kävelyllä, ostetaan ilmapallot lapsille ja mennään yleensä vanhempieni luokse myöhäiselle lounaalle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat