Vierailija

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ota rauhallisesti ja anna lapsen lämmetä idealle. Laita potta vaikka vähäksi aikaa pois ja kokeile myöhemmin uudelleen. Ihan varmasti oppii ajan kanssa.

Anna ap vielä olla jos kerran toinen ei ole samaa mieltä potan suhteen. koko kapistus kaappiin joksikin aikaa. Kammoa vaan enemmän jos yrittää ja yrittää. Vielä hän ehtii opetella pottailunkin.

...ja vaipan vaihdon yhteydessä. Pissa tulee noin 90% niistä kerroista, kun potalle istuu. Istuu siinä keskimäärin 3-5min kerrallaan, jos sitäkään, pakolla ei ole pidetty koskaan. Toki pissaa vielä vaippaankin kun ei näin pieni osaa pidättää. Kakka tulee melok varmasti aina pottaan, koska laitan potalle jos alkaa ähistä.Ei ole tarkoitus oppia täyskuivaksi vielä aikoihin, mutta mukavempihan se on lapsellekin tehdä tarpeensa pottaan ja olla kuivin vaipoin. Ollaan pissatettu ihan pienestä, aluksi pissasi vaippaa vaihdettaessa harson päälle, sitten lavuaariin ja kun oppi väähn istumana niin sylissäni pottaan.Käytetään kestovaippoja, joten säästöä tulee kun ei tarvitse pestä niitä niin paljon, joku päivä pestäväksi jää vain 1-2 vaippaa, joskus taas 5-6.Niin ja vauvalla ikää 6kk.

ei tarvitse suraavan kerran koitta vasta 4. vuotiaana!lukekaa ihmisen biologiaa, milloin on edes FYYSISESTI mahdollista oppia kuivaksi.MIKSI LAPSET EIVÄT SAA OLLA LAPSIA, VAAN HEILTÄ VAADITAAN HETI VAIKKA TIES MITÄ?TODELLA KURJA MAAILMA:(

Mukavaa tekemistä vaan mukaan potalle.Tuosta syöttötuolista kyselin sen takia, että meillä keskimmäinen lapsi vihasi n. vuoden iässä sekä turvaistuinta, syöttötuolia että pottaa, ei siis halunnut että hänet laitetaan istumaan mihinkään, vaan pyristeli aina kaikin voimin vastaan.

Ei ole mitään haittaa kokeilla, josko lapsi (vauvaikäinenkin) oppii pitämään potalla istuskelusta. Meillä tyttö osasi itse kertoakin hätänsä jo 1v2kk:n iässä, ilman vaippaa oli 1,5-vuotiaasta lähtien. Ihan varmasti tämä varhainen kuivaksioppiminen oli aikaisten treenien ansiota.

meillä ostettiin vuoden ikäiselle potta, istuskeli siinä aika ajoin, joskus jopa ilman housuja ja meni kuukausia ennen kuin ekaa kertaa pissasi pottaan. Päiväkodissa alkoi käydä säännöllisesti potalla (heidän rytminsä mukaisesti) 1v5kk vanhana eikä pissannut lähes ikinä (ehkä kerran pari). Viime kesänä aloitettiin pottatreeni kun ikää oli 1v10 kk ja ennen 2 vuoden ikää oli vaipat kokonaan pois. Ja meidän pottatreeni oli lähinnä sitä että tyttö meni potalle silloin kun sattui huvittamaan eikä minkään säännöllisen rytmin mukaan (eli ei ikinä pyynnöstä vaan oman mielensä mukaan). Oppi siis kuivaksi melkeinpä itse...En jotenkin ymmärrä miksi vauvaa pitäisi saada potalle ELLEI se ole molemmista kivaa ja molemmat sitä jaksavat. Minä en olisi jaksanut.

Miksi vouhkaat? Se, että lasta istuttaa hetken potalla eikä pakota siinä olemaan on ihan ok. Jos tulee pisu niin hyvä, jos ei niin sitten ei...Potalla voi istuttaa hyvin kun oppii istumaan, samoinhan sitä annetaan lusikkakin käteen jo ennenkuin lapsi osaa syödä. Sitä kutsutaan harjoitteluksi.Kyllä lapsi saa olla lapsi vaikka pissaa välillä pottaan.

mitä helvetin sadisteja te olette?

istutatte vuoden ikäistä potalla ja ihmettelette kun ei onnistu!?ANTAKAA NIIDEN LASTEN NYT SAAKELI KASVAA RAUHASSA JA OLLA LAPSIA!!

Eihän vuoden ikäisen kanssa mitään kiirettä ole, vaan rauhallisesti aloitetaan tutustuminen pottaan. Ja siitä se kuivaksiopettelu sitten lähtee, joillakin nopeammin, toisilla hitaammin.

Kokeile lämmittää sitä reinaa ensin. Tai kokeile pöntönsupistajaa tai kokeile " kyykyssä" pissattamista.Jos vauva vastustelee, ei ole mitään järkeä " pakottaa" istumaan, ei siitä silloin mitään tule. Sitäkin vois kokeilla, että istuu ensin vaatteet päällä potalla. Saisit selville, johtuuko se kylmyydestä vai asennosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat