Seuraa 

Nimigradua kirjoitellessa eksyin väestörekisterin sivuille ja bongasin niin visailuttavan nimen, että piti tulla piipahtamaan.Eli haemme harvinaista keväistä nimeä. Toistaiseksi en lisä vinkkejä anna, mutta tulen piipahtaan myöhemmin katsomassa kuinka pinoa syntyy.Nyt kipitän takaisin toiselle tietokoneelle, jossa ei ole nettiä niin saan joskus työn valmiiksi ja vastaajillenikin lähetettyä.Vähän kyllä nolottaa täällä pistäytyä, kun lupaukseni meni ihan penkin alle (pari vuotta taidan olla aikataulusta myöhässä, mutta on sitten luettavaakin enemmän).Mutta nyt visailuun!

Sivut

Kommentit (134)

Mietin pitkään ja hartaasti kaikkia sanoja joita eilisessä viestissä kirjoitit :D Löysin tuon Itu nimen ja ajattelin että se sen on pakko olla..Mutta tämä nimihän löytyy jo Rean listoilta? ..siksi viivyttelin ja ajattelin ettei ole kuitenkaan haettu nimi?!? :oNo onnea kuitenkin simimimille!! :o)Athy ja symppis (kohta jo viikkoja täynnä 30, pitäsköhän antaa hänelle joku kesäinen nimi, kun syntyy kesällä ;)? No empä usko kun ei sisaruksillakaan ole...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En muista yhtään mihin liittyy, kevääseenkö vai mihin mutta lapsuudesta musitan värssyn " päivän kukku kultahelkkä" ja kuulosti niin somalta :o)

Simimimi kylvi oikeat siemenet ja itu lähti kasvuun eli Itu oli hakemani keväinen nimi! Meillä koti pursuaa yrttejä, joita vasta laitoin kasvamaan ja siitähän tuo itu sitten tulikin mieleeni. Ajattelin, että kevään kunniaksi olisi mukavaa saada pinoon keväisiä nimiä, jos sieltä vaikka jollekin löytyisi oman vaavin uusi nimi.Nyt siis kauppoihin purnukoiden, siementen ja mullan ostoon, ja omat yrttiviljelmät kasvamaan ellei ole jo sellaiset tuloillaan. Kohta on ilma jo niin lämmin, että saa ne siirtää parvekkeelle tai pihalle jatkamaan kasvuaan. Ihanaa kokkailla, kun saa tuoreilla yrttösillä maustaa ruokia. Omassa viljelmässäni on tilli (8n), ruohosipulia, persiljaa, basilika, oregano, lehtisalaatti ja uusin tulokas rukola, joka lähti villiin kasvuun hetimmiten:)Palkinnoksi simimimille ohjeistusta kevät askareisiinhttp://www.yrttitarha.com/tietopankki/abc/aloitte.htmlEn osaa linkittää, mutta kumminki:(Ihanaa ja aurinkoista kevättä kaikille!

Narcis 3n - Cheyanne 15.04. 20:43 (Korjaan listalle lähettäessä, että ovat miehiä)

Nupur 3n - perenna 16.04. 18:06Orasta 11n - Cheyanne 15.04. 20:41

Orasta 11n - körömölli 16.04. 21:04

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat