Seuraa 

Meillä on sekä yhdistelmävaunuissa että sateenvarjorattaissa irrotettavat turvakaaret eikä olla niitä tähän mennessä (lapsi 10 kk) käytetty. Milloin niitä oikeestaan on tarkotuksenmukasista käyttää?

" Mummolavaunuissa" eli vanhoissa Emmaljungissa meillä on kiintee turvakaari ja se tuntuu olevan aina vaan tiellä, kun vauvan pujottaa vaunuihin, varsinkin kun on ollut talvihaalarit ja makuupussit ym.Entä milloin pidätte vaunuissa/rattaissa turvavöitä vauvalla kiinni?

Kommentit (1)

Jalkapeite otettiin pois käytöstä vasta tällä viikolla ja samaan aikaan nostettiin jalkatuen päällä majaillut turvakaari ylös omalle paikalleen. Tyttö on 1 v 2 kk ja tykkää nyt sitten istua turvakaaresta kiinni pitäen rattaissa. Turvavyöt on meillä ollut rattaissa käytössä jo 4 kk iästä lähtien! Silloin tyttö alkoi sätkiä rattaissa niin kovasti, että puolet jaloista roikkui laidan yli. Silloin oli tosin kesä ja tyttö pehmeässä kantokassissa ilman " kantta" . Itse asiassa koko kantokassi poistettiin kesällä käytöstä ja syksyllä otettiin lämpöpussina käyttöön eli pohjalevy poistettuna. Tyttö alkoi olla joskus 4 kk iässä rattaissa puoli-istuvassa asennossa, kun ei viihtynyt enää täysin makuuasennossa ja silloin turvavyöt pitivät tytön paremmin paikoillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat